Coachning och Reiki-Coachning, vilken är skillnaden?

Höga energier löser upp inre motstånd

Vilken är egentligen skillnaden mellan Coachning och Reiki-Coachning? Vid första anblick ser hjälpen likadan ut. Du möts av en glad coach som vill ditt bästa och som ställer frågor för att få dig att tänka och känna efter. Detta beror på att skillnaden inte ligger i engagemanget och samtalsmetodiken som är skillnaden. Utan själva Reikienergin. Reikin ger känslan under samtalet som gör skillnaden.

Kvinna som slappnar av
Reiki-Coachningen innehåller ljuvlig livsenergi.

Reiki är en add-on

Reikienergi är i själva verket en add-on till Coachningen. Egentligen är Reiki en komplett behandlingsteknik i sig själv, vilken vanligtvis förekommer i tystnad. Men den går att lägga till i samtal. Med Reiki som add-on får mottagaren högvibrerande livsenergi under samtalet. Reikienergin gör att du landar i dig själv, vilket medför att de tankar och känslor som väcks är viktiga och välgrundade. Det handlar inte om plötsligt infall i stunden. Istället hittar du tillbaka till den där djupa längtan, som brukar komma tillbaka gång på gång.

Efter vårt samtal och Reikiskicket

Jag upplever att jag inte längre behöver skapa konflikter. Ett kontrakt med konflikt som tema känns avslutat. En mäktig känsla och en känsla av stor lättnad att inte behöva drivas av det längre, att jag faktiskt slipper göra som mina förfäder – i synnerhet min pappa – gjort i flera generationer. Jag har ofta tryckt på ömma punkter hos andra för att få en reaktion och argumentation. Nu finns ett lugn, sambon säger att jag inte triggar som förut. Det var en stark behandling som gjorde mig väldigt trött hela första dagen.

Britt-Marie, deltagare Reiki-Coachning

Livsflyt och Reikiflax

Vill du ha mer livsflyt?

Vill du utvecklas med lätthet? Vill du att det du längtar efter ska komma till dig med lätthet, helt utan ansträngning?

Om du vill attrahera mer av det du vill ha då finns det bara en sak att göra. Du behöver lösa upp/släppa taget om det som hindrar dig ifrån att få det du längtar efter. Lättheten kommer när du släpper taget om smärtor, ilska, besvikelse, sorg, avundsjuka. Tycker du detta känns svårt? Som tur är finns det ett universalmedel som kan hjälpa dig…

Reikienergi fungerar som ett diskmedel. Den löser upp tung energi, så att det blir lättare att känna du är och vad du vill. Den löser också upp tung energi som hindrar dig ifrån att känna vem du är.

Reikienergin:

 • Löser upp tung energi
 • Återställer kontakten med det högre jaget
 • Läker andliga smärtor
 • Löser problem på orsaksnivå

Berusande känsla

Det är ljuvligt att vara i energierna

Det är en välbehållen hemlighet hos de som testat Reiki att den högfrekventa energin skapar en nästan berusande känsla. Man blir glad, varm och det kan komma plötsliga känsloyttringar. Faktum är att det är fullständigt ljuvligt att vara i energierna. Det är därför så många vill tillbaka till dem gång på gång.

Så beskriver kunder Reikienergin:

 • Jag känner mig så lätt
 • Det pirrar
 • Det går liksom vågor…
 • Aj, det börjar göra ont! Nej, nu släppte det visst?

Lyfter upp de frågor som är viktiga

Reikienergin strävar alltid efter det mest perfekta helandet vilket gör att den lyfter fram de frågor som just nu har högst prioritet. Som coach gäller det att hänga med i energiflödet och vara beredd på att släppa den förplanerade samtalsagendan. Anledningen är att det som just nu bubblar upp till ytan också är det som för stunden behöver lyftas.

Så här säger kunderna under Reikin:

 • Jag vet inte varför jag berättar det här, men…
 • Men OJ vad jag pratar!
 • Hänger min mans relation med sitt ex ihop med mina familjemönster? Det har jag inte tänkt på tidigare?
 • Men, jag älskar ju Johnny? (Efter behandlingen blev kunden tillsammans med sin kompis Johnny. Idag lever de tillsammans och har två barn)

Vill du testa Reiki-Coachning? Anmäl dig här >

Mottagaren styr energimängden

Som Reikiutövare säger vi att vi ger Reikienergi, men detta är inte hela sanningen. Utövaren är bara en kanal för energin. Det är mottagaren som styr om, och hur mycket, energi som går fram. Detta gör mottagaren genom sin vilja att ta emot. Vana Reikimottagare säger ofta:  ”Nu får vi se vad som är menat denna gång. Jag tar emot det som kommer till mig.”

Vill du inte ha energi, då kommer du inte heller att ta emot någon. Läs Fungerar Reiki för alla? >

Illustration på hur vi skickar Reiki
Det är mottagaren som tar emot energin.

Finns det några nackdelar då?

Tja. Ja.

Reiki-energin ger liksom varaktigt helande av en anledning…

Helande på orsaksnivå

När du är redo kan det släppa – en gång för alla!

När berusningen släpper, några dagar senare, så är det vanligt att något smärtsamt, sorgligt eller tungt bubblar upp till ytan. Detta sker eftersom Reikienergin strävar efter helande på orsaksnivå! Det går inte längre att lägga locket på och hålla saker inom sig.

Reikienergin rycker upp roten till problemet – för att mottagaren ska bli av med problemet en gång för alla! Av den anledningen ska smärtan upp i ljuset! Den ska lösas upp en gång för alla. Troll spricker i ljuset.

Utrensningar hjälper dig att bli av med problemet

Utrensningar är inte roliga, men de gör skillnad! Hellre dubbelt så jobbigt i en vecka, så att smärtan försvinner en gång för alla, hellre än att ha det småjobbigt år efter år. Utrensningar är en investering i det långa loppet.

När utrensningen är över känner du dig lättare och friare än på länge. Men underskatta inte utrensningen. De kan vara kan vara krävande. Ju snabbare du klarar av att släppa taget om det jobbiga som bubblar upp, desto snabbare går utrensningen över.

Skillnanden mellan Coachning och ReikiCoachning är att coachningen kan väcka känslor medan ReikiCoachningen väcker känslor – och ger läkning på orsaksnivå.

Hur tror du att det kommer att kännas om du inte längre behöver bära dina bördor?

Flicka som blåser på en blomma
Varför bära på sådant som redan fyllt sin funktion och som bara blir en belastning?

Har du mycket inom dig?

Då kommer Reikin verkligen att kunna hjälpa dig!

Du får alltid det mest perfekta helandet just nu!

Lämplig mängd

Det finns säkerhetsnivåer

Du kan med lätthet slappna av och ta emot det mest perfekta helandet just nu. Detta gäller oavsett hur mycket, eller lite, du har inom dig. Anledningen är att det finns säkerhetsnivåer.

Kroppens egna självläkande krafter har inbyggda spärrar och säkerhetsnivåer. Dessa innebär att det inte går att driva upp större helande än vad vi kan hantera. Vi kan inte driva fram frågor som vi inte är redo för, hur mycket vi än anstränger oss. För att kunna läka på djupet behöver kroppen både intellektuell kunskap, praktisk erfarenhet och mod att kliva in i sitt eget helande. För att läka riktigt djupa saker krävs år av förberedelser. Oavsett om Reiki är inblandat eller inte. Med andra ord. När vi är redo kan själva läkningen ske förvånansvärt snabbt.  Innan vi är redo… Då får vi det vi behöver för att förbereda oss.

Detta behövs för att du ska kunna läka på orsaksnivå:

 • Förståelse, så du kan undvika att problemet uppstår igen
 • Perfekt timing
 • Mod, för att kliva in i det liv där du följer ditt hjärta, fri ifrån tidigare smärtor och misslyckanden.

Skillnaden mellan Coachning och Reiki-Coachning är att coachen inte styr var energin går. Det är inte coachen som ska visa på utvecklingspotential som coachen tycker är viktiga. Reikienergin ger högaktningsfullt blanka f*n i vad coachen har för planer, och skapar istället det mest perfekta helandet för mottagaren. Effekten blir ett perfekt helande här och nu, utifrån din kropps egen prioriteringslista och kroppens nuvarande förmåga.

Är du väl rustad?

Redo mentalt och fysiskt?

Då kan helandet gå överraskande fort!

Mirakelläkning

Läkning i raketfart för den som är redo

Personer som arbetat mycket med sig själv har ofta samlat på sig den intellektuella kunskap, praktiska erfarenheten och det mod som gör att de kan kliva in i sitt eget helande. När dessa personer kommer i kontakt med Reiki kan deras helande ”plötsligt” gå i raketfart och allt de jobbat med upplöses plötsligt i atomer och försvinner. Det är inget mer än ett mirakel! Vi snackar infekterade familjerelationer som blir harmoniskt kärleksfulla från en dag till den andra eller drömjobb som plötsligt manifesterar sig. Det är lätt att ge Reiki all ära i detta sammanhang, men sanningen är att det är mottagaren som gjort allt förberedande arbete – och gjort sig mottaglig för transformationen. Reikin har ”bara” skapat rätt energi för det.

Effekter när Reiki löser upp tung energi – och återställer det normala flödet:

 • Familjemedlemmar som inte pratat med varandra på flera år börjar umgås igen
 • Personer som varit “omedgörliga” går att ha att göra med
 • En ungmö träffar kärleken
 • Mental besatthet försvinner
 • Blir gladare
 • Känner tacksamhet från djupet av sitt hjärta
 • Får mer tur (Reikiflax)
 • Ser ljuset i tunneln

Skillnanden mellan Coachning och ReikiCoachning är att Reikin kan göra att det som pratats om “på vanlig coachning” plötsligt händer.

Läs mer om vad som händer när vi är i Reikienergi här >

Bild på en fjäril
När du redo, och timingen är perfekt, kan larven bli en fjäril. Fram till dess kan du njuta av höga energier medan du tränar dig i de färdigheter som kommer att ge dig framgång.

Längtar du? Då är du redo!

Det mest perfekta helandet just nu

Ljuvligt avslappnade, precis där du är just nu

Reikienergin är berusande och ljuvligt avslappnande. Den skapar alltid det mest perfekta helandet där du är just nu. Den arbetar utifrån ditt högre jag, och det du innerst inne längtar efter, och strävar efter att rycka roten ifrån problemet – en gång för alla. Den ger utrensningar därför att du inte längre ska behöva gå och bära runt på det jobbiga – bort ska det! Och själva samtalet i coachningen? Det är till för att ge dig intellektuell förståelse över vad som sker.

Harmonisk tjej

Anmäl dig idag!

Vill du lära dig ÄNNU MER?

Just för dig gentemot så funkar det

Reiki-Coachningen är alltid individuell och riktad till just dig. Är du nyfiken på orsak och verkan, och varför helandet sker som det gör då passar utbildningarna dig.  

Läs mer om Reikikurs >

Läs mer om Reiki >

Inne på elfte året med behandlingar av Anna-Sofia och skulle aldrig avstå. Personlig utveckling på högsta nivå!
PIA J

Anna-Sofia ger mig alltid proffsiga behandlingar som får mig att utvecklas som människa år efter år. Det hon ger mig är ett viktigt inslag i mitt liv.
ANNELI S