Anna trivdes inte på sitt jobb. Hon tjänade ganska bra med pengar, men hon kände att arbetet inte riktigt överensstämde med det som hon stod för. Hon ville jobba med något där hon verkligen kom till sin rätt. Tre gånger hade mediala personer sagt att hon skulle byta jobb, men än hade inte något hänt. Nu började Anna att misstro profetiorna. Varför stämde de inte?

Att spå in i framtiden är en mycket oexakt vetenskap, men det finns några saker som vi kan göra för att öka sannolikheten att profetior ska slå in. Visste du förresten att inte ens våra linjer i handen är konstanta? De som arbetar med handtydning berättar att man inte kan komma för ofta på en handläsning. Det tar nämligen ett par månader innan linjerna i handen förändras. Detta gäller i första hand de tunna, små linjerna. De djupa, tjocka linjerna (som representerar vår karma) kan också förändras, men det tar längre tid. Så till och med linjerna i händerna visar att vi kan påverka vårt eget öde.

Dörrar att välja mellan
Du kan få vad du vill, men du behöver välja in det.

Välja genom vårt fria jag

Alla människor har ett fritt val. Detta innebär att ingen, inte ens våra egna skyddsänglar, kan gå in i vårt sinne och styra oss som om vi var en marionettdocka. Om vi vill ha något behöver vi bjuda in det nya och aktivt göra sådant som göra det vi längtar efter möjligt.

Om vi vill äta plättar finns det tre alternativ som gör denna längtan möjlig. Antingen köper vi färdiga plättar på affären, eller så tillagar vi dem själv, eller så besöker vi någons om bjuder oss på plättar. Om vi inte gör något av dessa tre alternativ så kommer vår längtan inte att gå i uppfyllelse. Att välja in är en viktig nyckel. Om vi vill följa vår längtan behöver vi välja in det.   

Impulsen måste komma från någonstans

Det finns alltid en orsak och en verkan till att saker händer. Det spelar ingen roll om det handlar om slump och bananskal, eller en välutförd plan. Det finns alltid en anledning. Dessutom brukar vi ha mer tur ju mer vi tränar.

Saker kommer till oss genom attraktionslagen. Attraktionslagen betyder att det vi har inom oss attraherar lika. När vi följer vårt hjärta attraherar vårt hjärta det vi behöver för att kunna ta nästa steg.

Vår längtan kan vakna på många sätt. Det kan vara ett samtal, en utbildning, en bok, en podd, en film, en bild, en låt, en staty eller ett Muséeföremål. Det kan vara ett rum, en plats eller något som någon annan är med om, vilket väcker våra känslor. Det är därför man talar om vikten av att resa, eller att omge sig av sådant som du vill ha mer utav.

Det ödesskiftande samtalet med en främling

Själv har jag varit med en ödesskiftning i samtalet med en främling.

Det var mer än tio år sedan. Jag arbetade i receptionen när en man kom fram och pratade med mig, vilket inte var ovanligt i sig. Jag pratade en hel del och bjöd ofta in till samtal.

Jag kommer inte ihåg vad jag och främlingen egentligen pratade om, men i slutet av samtalet gav han mig ett boktips vilket kändes personligt. Intuitivt kände jag på mig att han berättade något som han inte brukade säga till vem som helst. Jag fick uppfattningen att han delade med sig av ett förtroende.

På lunchen rusade jag över till biblioteket och av en händelse stod just den boken på hyllan. Jag började läsa redan samma kväll, och häpnade. Boken förklarade saker som jag inte hade förstått, men som gjorde hela skillnaden. Den gav mig ett mindset som förändrade hela mitt liv.

Bara den boken i sig gjorde avsevärd skillnad. Att den dessutom refererade till andra böcker, vilka också haft samma påtagliga effekt, har gjort att jag inte kan föreställa mig ett liv utan dessa kunskaper.

Det var ett samtal, och i det samtalet färre än tio ord, som blev nyckeln som öppnade dörren till en helt ny värld.  

Ett par läser en karta
Följ den vägledning som kommer till dig

Följ din längtan – ifrågasätt inte, tveka inte

Med denna historia vill jag göra dig medveten om att vi omöjligt kan veta vad som kommer att väcka vår längtan. Ibland kan vi känna på oss att något är på gång. Vi kan känna ett nästan överdrivet behov av att vara med på den där festen, åka på den där resan eller gå den där omvägen. I mitt fall, innan samtalet med främlingen, fick jag inga varsel överhuvudtaget. Det var som vilken dag som helst.

Jag har alltid följt min intuition, så när jag får en ingivelse – då gör jag det som kommer till mig! Omedelbart!

Men tänk om jag inte hade bjudit in till samtal.

Tänk om jag inte hade lyssnat.

Tänk om jag inte hade skrivit ned vad boken hette.

Tänk om jag inte hade lånat den.

Tänk om jag inte hade öppnat boken?

Då hade ingenting av det som följde kunnat hända.

Så om du vill förverkliga den där profetian – lyssna på din intuition och följ dess vägledning. Även om du inte begriper någonting för stunden.

Timingen är a och o

Jag ser livet som en researrangör. När en, eller flera, personer bestämmer sig för något så börjar livet skapa en väg som inte fanns där förut. Detta kan innebära att du, och även personer runt dig, behöver befinna sig på rätt plats, vid rätt tillfälle, med just de förutsättningar som gör det möjligt.

Det första livet gör är att skicka ut en kallelse. En längtan går ut. Många blir kallade, men inte alla kommer att tacka ja till inbjudan.  

De som tackar ja (och därmed får en energibindning till resmålet) behöver få rätt förutsättningar för att kunna vara med på resan. Livet lägger ut en plan med optimala förutsättningar med aktiveringar av längtan som vaknar och kunskaper som ska falla på plats – så att var och en som tackat ja till kallelsen ska vara redo när det är dags för avresa.

Läs mer Energibindningar ska ge win-win >

Och här kommer nyckeln.

Var och en av personerna som ska åka på denna resa behöver själv väja att ta emot aktiveringarna och tillgodogöra sig den kunskap som de behöver. Om någon av personerna inte följer sin inre vägledning kommer de inte att få rätt förberedelser, och därför kommer de inte att kunna komma med på tåget.

Så därför är det superviktigt att just du lyssnar på sin intuition – oavsett om det verkar begripligt just nu! Om du vill ha en förändring så behöver du bjuda in den.

Ibland är vissa färdigheter nödvändiga

En livsresa kan vara krävande. Vissa färdigheter kan därför vara nödvändiga. En pilgrimsvandring på åttio mil blir betydligt trivsammare för en person med har god kondition.

Det kan alltså vara så att vi behöver kunna vissa färdigheter för att kunna följa med på resan. Vilka färdigheter som behövs beror förstås på resmålet. Vissa gånger handlar det om färdigheter i sådant som vi kan göra eller skapa. Andra gånger handlar det om mod och Grit.

När du vill förverkliga en profetia är det superviktigt att du faktiskt för det som du blir tränad i! Livet ger oss bara de möjligheter där det finns en sportslig chans att vi kommer att lyckas. Om du vill gå pilgrimsvandringen på ett andligt stärkande sätt, då är det nödvändigt att du börjar träna. I god tid. Helst redan när första impulsen kommer till dig. Och absolut när den tionde impulsen kommer till dig! När det bara är en månad kvar, och du fortfarande inte kommit igång med träningen, kanske du inte längre kommer att kunna förbereda dig så mycket att du kommer att lyckas. Av den anledningen kan livet att behöva ställa in resan åt dig, fastän det egentligen var meningen att du skulle vara med.

Läs mer: Svårt – men ödesskiftande >

Hur var det då för Anna?

Så hur kommer det sig att Annas profetia om ett nytt jobb inte infunnit sig?

En profetia att sätta ord på en ödestråd av många möjliga. Det är som ett träningsprogram. Det finns personer som tar vara på tillfället, och överträffar sin profetia med råge.

Det finns andra som följer träningsprogrammet och får önskade resultat. Profetian slår in.

Och då finns det några som inte följer träningsprogrammet (fullt ut) och därför händer det inte. De följer inte sin intuition, så de är inte på festen. De läser inte den där boken. Eller så är de där, men de uppfattar inte miraklet i vad de just varit med om. De tycker: ”Jag har ju inget nytt jobb, så det funkar inte.”

I just Annas fall handlar det om att Anna inte förstått att hon faktiskt har träffat en person som väckt hennes inre längtan. Livet ger henne en ny riktning först, innan hon kan hakas lös ifrån det gamla livet. Anna förvände sig att ett bönesvar ska vara mer revolutionerande än vad det är. För än har hon inte upptäckt miraklet i sin längtan…

En sak till…

Det finns en sak till som är viktig att förstå i konsten att attrahera. Den osynliga världen inte har begrepp om tid. Snart kan vara om en dag, en månad, ett år eller tio år. När något händer är det perfekt timing. Av denna anledning är det viktigt att du följer din intuition, och gör det som kommer till dig.

Vill du få en profetia är det viktigt att du:

1. Följer din intuition

2. Gör det som intuitionen säger åt dig

3. Väntar in perfekt timing

Vill du ha en årsläsning och se vad livet ser ut att innehålla under 2020 för dig? Boka här!

Och prenumerera på söndagsbloggen! Länk längre ned på sidan.

Skriven-av-AnnaSofia-2019