Rekommendation

Om jag har mycket inom mig som behöver läkas..?

Var ska jag börja?

Bara det faktum att du ställt frågan gör att livet kommer att skicka dig bönesvar. Var öppen och observera vad som kommer till dig. Du är unik, och din väg kommer att vara speciellt anpassad för just dig. Men eftersom du frågar rekommenderar jag den här ordningen:

Slappna av

Det absolut viktigaste för att du ska kunna läka är att du SLAPPNAR AV. När du är avslappnad aktiverar din kropp sina egna självläkande krafter, så att den kan läka sig själv. Det sägs att 80% av all sjukdom kommer just ifrån stress.

Det är här som Reikin kommer in. Reikin skapar en genväg till det djupavslappnade tillståndet och hjälper dig att landa i dig själv. Om du har svårt att slappna av på egen hand behöver du Reiki!

Inre frid kommer inifrån
du kan inte hitta den på utsidan

Buddha

Behåll avslappningen

Ju oftare du slappnar av, desto skönare blir det avslappnade tillståndet och desto större del av dagen kommer du att vilja befinna dig i det.

Till en början kan du behöva tekniker som distansreiki, meditation, yoga och andningsövningar för att komma ned i, och bibehålla, avslappningen. Du kommer också vilja lära dig mindsets som hjälper dig att släppa taget, acceptans och förlåtelse.

När du varit i tillståndet tillräckligt mycket kommer det lättare av sig själv. Då har det blivit en vana. Vid det läget börjar det till och med bli svårt att varva upp.

Har du hört talas om att vältränade meditationshjärnor, exempelvis buddistiska munkars, hjärnor inte ens reagerar när de hör ett otäckt ljud, som ett pistolskott? Så det är fullt möjligt att ”bygga in” lugn i systemet. Det handlar om repetition och vanor

Samarbetspartners i Luleå:

Anna Gudevik – Kan andning och tar fram personligt utformade yogaprogram. Hon är dessutom en fantastisk massör.

Egot säger:
“När allt faller på plats, då kan jag få inre lugn.”
Själen svarar:
“Hitta ditt inre lugn, då faller allt på plats.”
Marianne Williamson

Hjälp den fysiska kroppen

När kroppen är avslappnad kan den läka, och när den läker lyfter den problem till ytan för att vi ska hitta en lösning, en gång för alla. Det handlar om att möta de känslor och upplevelser vi varit med om, för att ta vara på dess näring och kunna släppa taget om smärtor. Dessutom gäller det att identifiera svagheter och förvandla dem till styrkor. Här är det extra viktigt med individuellt framtagen hjälp.

Samarbetspartners i Luleå:

Anneli Selberg – Pricksäker massör som hittar dina blockeringar Anneli blev årets medlem i kroppsterapeuternas riksförbund 2019. Du kan läsa reportaget om henne här.

Alex Gudevik – Läkare, kraniosacral terapeut och en sån där som kan massor om tokmycket. Kan till och med kosttillskott.

Cecilia Bergström och Kari-Anne Nergård – Kiropraktorer som behandlar besvär i rörelseapparaten

Ulf Nilsson – Akupunktör som utgår ifrån kroppspulserna

Jag är också väldigt förtjust i de klokheter som kommer genom AuyrVeda. De har hjälpt mig enormt, både fysiskt och mentalt.

I Skellefteå:

IngaLill Hultdin – Hultdins AuyrVeda och Friskvård (Det är här jag hyr in mig när jag är i Skellefteå)

Ann-Sofie Wincent – Life Wings

Gör det bästa av den kunskap som du har nu
När du vet bättre
kan du göra bättre
Maya Angelou

Intellektuell förståelse

När hjärnan förstår är det mycket lättare att släppa taget om känslor, tankar och åsikter som håller oss tillbaka. Det här är ju också att av Anna-Sofias favoritområden och som också utgör grunden för Inner Peace by Känslas utbildningar.  

Har du någon gång läst en bok som förändrat ditt mindset så mycket att den förändrat ditt liv? Det har vi! Anna-Sofias favoritböcker hittar du här! >

Samarbetspartners i Luleå:

Anne Koskenniemi – Psykolog som hjälper terapeuter att hjälpa terapeuter

Ilkka Koskenniemi – Socionom och legitimerad psykoterapeut. Klok, erfaren och grymt kunnig

Och jag är oändligt tacksam över mitt tidigare samarbete med schamanen Anna Larsson i Skellefteå. Det hon lärt mig har varit av största betydelse.

Anna-Larsson – Alight.me

Med våra tankar
skapar vi världen
BUDDAH

Följ din egen väg

I praktiken kommer du förstås att göra de olika stegen flera gånger, på olika plan och utifrån olika förståelser. Det viktiga är egentligen inte var du börjar, utan ATT DU BÖRJAR! När du har tillit till din kropps läkning och till din terapeut kommer läkandet att kunna uträtta smärre mirakel. Helande är möjligt! Man behöver bara bjuda in det och ta emot det.

LÄS MER Anna-Sofias egen väg till helande >

LÄS MER Reikikurs >

Till bokningssidan >

Ditt syfte är att
hitta ditt syfte
Och sedan ägna dig åt det
med hela din själ
BUDDAH

Häng med i livets vågor