Reiki

En fantastisk avslappningsteknik

Att få Reiki är detsamma som att översköljas av villkorslös kärlek som sätter mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag.

Själva ordet Reiki betyder Rei = universell och Ki = livsenergi. När du får Reiki kommer du i kontakt med den universella livskraft som pulserar genom allt levande och ger liv. Ju mer Reiki, desto mer känner du dig som dig själv! Visste du förresten att helande innebär: “Att återställa sig som den man hade varit om inte xxx hade hänt.” Genom helande återskapar du dig själv utifrån ditt högsta jag. Du blir den du alltid velat vara.

slappna av med Reiki
Foto: Daniel Holmgren cre8

Herregud så skönt det var! Tror inte jag varit så avslappnad i hela mitt liv. Tack för att jag fick prova på.
KUND SOM FÅTT ETT PRESENTKORT

Läs mer om Reiki

4 saker Reiki kan göra för dig >

Är Reiki farligt? >

Så slipper du åksjuka – Reikimetoden >

Reikiskick eller medvetet Reikiskick – Vilket är skillnaden? >

Djupgående helande tar tid >

Foto: Sandras foto

“På denna sida hade jag velat skriva ALLT som du kan få genom Reikin. Så jag provade. Och resultatet blev en otympligt textmängd som blev svår att överblicka. Så du får flera länkar till söndagsbloggen istället.” Kom ihåg att anmäla dig till söndagsbloggen så kommer alla inlägg direkt till din mailbox.

Om du läser vidare på denna sida hittar du framförallt information om Reiki under våra behandlingar. Om den pågår i tystnad eller om du får prata. Och hur just du får det bästa resultatet!

Fantastisk Reiki och vägledning. Kan varmt rekommendera Anna-Sofia och hennes behandlingar. Ödmjuk och duktig.
CATARINA

Reikin har verkligen förändrat mitt liv. ❤️ Kärleksfullt en annan förståelse, jag ser livet på ett helt annat sätt och har en tacksamhet till allt det vackra och det lilla som kan hjälpa, orden, beröringen eller bara ett litet leende. KÄRLEK 😍
KICKI BACKEBJÖRK

Du lär dig Reiki i tre steg. Reiki steg 1 (Helande händer), Reiki steg 2 (DistansReiki) och Reikimaster (Du blir mästare i ditt eget liv). På Inner Peace kan du även lära dig AngelicReiki® 1-2 och 3-4. Läs mer här

Det allra bästa resultatet

Det allra bästa resultatet får du när du själv lär dig Reiki, behandlar dig själv dagligen och kommer på behandling för vägledning och energimässig hjälp för att komma genom det som du inte kommer igenom på egen hand.

Alla Reikibehandlingar fyller ett unikt speciellt syfte, som hjälper dig där du befinner dig just nu. Du kommer att uppleva behandlingen lite olika utifrån vad kroppen använder energin för att läka just nu. De allra flesta behandlingar kommer Reikienergin att hjälpa dig uppleva fullständig avslappning. Men då och då, när timingen är perfekt, kommer den att läka något som är av stor betydelse i din energikropp. Och då känns det mer, annorlunda, och du kan till och med känns dig lite omtumlad. Vad som sker, och när det sker, ligger bortom vår intellektuella förståelse. Det är vårt högre jag, vår inre längtan och vår kropps självläkande krafter som avgör vad som ska helas just nu. Det finns alltid en anledning till varför.

Det du behöver göra är enkelt och lättsamt. Du behöver nämligen inte förstå. Följ din egen längtan. Det är den som visar dig vägen.

Fullständig balans

Reiki i tystnad

En klassisk Reikibehandling utförs i tystnad. Målsättningen är fullständig inre avslappning, samma sak som man strävar efter med meditation och mindfullness, men Reikienergin skapar en genväg till det djupavslappnade tillståndet.

Genom att ligga still, och låta tankarna “tänka färdigt, för att sedan upphöra” rensar man i den inre känslobägaren. Det blir lättare att höra sig själv och sin egen inre längtan.

När du ger Reiki till dig själv är det alltid detta meditativa, djupavslappnade tillstånd som du strävar efter.

Fördelar med det djupavslappnade tillståndet:

 1. Vi tillåter helande bortom intellektets begränsningar
 2. Det är ljuvligt och energipåfyllande
 3. Vi får vara fullständigt i vår egen bubbla
 4. Det sker mer än vad vi kan föreställa oss

Prata under behandlingen

På Inner Peace by Känsla får du, om du vill, prata under behandlingen. Detta gör vi av fyra viktiga anledningar:

 1. Ofta faller insikter på plats när vi lyssnar på oss själva och hör det vi själva säger.
 2. Det är avslappnande att få uttrycka det som bubblar upp, istället för att kämpa för att komma ihåg detta till efter behandlingen.
 3. Det går att rikta Reikienergin till de saker som bubblar upp, vilket gör att man kan ta helandet till nästa nivå.
 4. Andlig vägledning i kombination med Reikins helande är en fantastisk kombination som kan hjälpa en till helt nya höjder.

Inne på elfte året med behandlingar av Ann-Sofia och skulle aldrig avstå. Personlig utveckling på högsta nivå!
PIA J

Få Reikibehandling
Foto: Daniel Holmgren cre8

Reiki i 45 minuter eller i 75 minuter?

Som du kanske sett i bokningskalendern har vi två behandlingsintervall att välja mellan, 45 minuter eller 75 minuter. Men vilken passar dig bäst?

Generellt tar det ungefär en halvtimme för en Reikikund att slappna av och få svar på sina frågor. Resten av behandlingstiden får du vila i det djupavslappnade tillståndet. Det gör att du, när du bokar en 75 minuters behandling får vila i det fullständigt avslappnade tillståndet i nästan en halvtimme! Under en behandling på 45 minuter får du framförallt hjälp av slappna av och det vägledande samtalet.

Anna-Sofia ger mig alltid proffsiga behandlingar som får mig att utvecklas som människa år efter år. Det hon ger mig är ett viktigt inslag i mitt liv.
ANNELI S

Välj mellan distansreiki och vägledning per telefon.
Foto: Daniel Holmgren cre8

Distansreiki eller Reiki per telefon?

Distansreiki

Vid Distansreiki får du njuta av Reiki i tystnad. Du lägger du dig ned och slappnar av på den egna favoritplatsen, medan terapeuten riktar Reiki till dig. Under skicket upplever många djup avslappning, många ser färger och befinner sig i ett drömlikt tillstånd.

Efteråt får du en kort läsning (ca en halv a4) där du får svar på din fråga. Läsningen kan du ta del av hur många gånger du vill.

Fördel med Reikiskick

 • Djupavslappningen
 • Att få vägledningen i skrift
 • Finns fler tider tillgängliga än i bokningskalendern

Vägledning per telefon

Föredrar du att prata med någon? Då avsätter vi en tid där vi pratas vid, samtidigt som du får Reiki. Under samtalet kan du få svar på flera frågor.

Vägledning per telefon passar dig som:

 • Föredrar att prata

Fördel med vägledning per telefon

 • Möjligheten att spinna vidare på frågor och ställa följdfrågor (ps. detta får du göra vid vägledning online också)

Obs. När Anna-Sofia känner in din energi behöver hon vara i tystnad. En vanlig fras är: ”Det där behöver jag känna in, jag kommer att vara tyst en liten stund.”

Vägledning per telefon passar extra bra för den som redan är avslappnad och i ett mottagande läge. Om du har många känslor och upplevelser inom dig som behöver komma upp blir det mer funktionellt (och kostnadseffektivt) om du tömmer din egen känslobägare på egen hand. Många förbereder sig för samtalet genom att meditera eller ge sig själv Reiki.

Positivt bemötande. Fenomenal servicekänsla.
KUNDRECENSION

Kärleksfullt professionell
KUNDRECENSION

Foto: Daniel Holmgren cre8


Lär dig Reiki

Reiki är en behandlingsteknik som alla kan lära sig. Grunden är egenbehandling. När du lärt dig Reiki (blivit initierad) kan du ge dig hur mycket Reiki som du vill!

Reiki är en perfekt avslappningsteknik. Den förgyller dessutom det djupavslappnade tillståndet genom att fylla dig med mer mängd livsenergi. Energin ger din kropp mer kraft att läka sig själv. När du inte längre har något mer som behöver läka, går energin till att förverkliga dig själv.

Reiki dessutom fantastisk som första-hjälpen vid skador och sår. I USA har man upptäckt att Reiki före och efter planerad operation ger mindre komplikationer och snabbare läkning. I England använder man Reiki för att stärka kroppen under krävande behandlingar. För husbruk läker Reiki enklare brännskador, sår, mildrar huvudvärk och får bort magont. Bland annat… När du börjar använda Reikin upptäcker du hur mångfacetterad den är.

LÄS MER utbildningar >

INSPIRERAS i Reikibloggen >

Reiki har en egen intelligens
som alltid skapar
det mest perfekta helandet
för dig
just nu