Reiki på distans

Ligg i favoritsoffan och få Reiki på distans!

Distansreiki har blivit en av Inner Peace mest uppskattade tjänster. Enkelheten i att kunna ligga hemma i sin egen favoritsoffa gör det lättare att ta del av de ljuvliga energierna.

Händer som skickar distansreiki
Reiki fungerar imponerande bra på distans. Jäsiken vad energin kan komma åt mycket!

Mer än bara “till andra människor”

När vi tänker på distansreiki tänker vi ofta att en person skickar Reiki till en annan person. Men detta är enbart en promille av allt som man kan skicka Reiki till.

Eftersom det bästa helande är de problem som aldrig uppstår ber jag ofta om Reiki på kunden – varje dag i hela deras liv. Då läker energin problemet när det uppstod, vilket gör att det inte utvecklas någon följdverkan – och därför får man bort symtomen betydligt lättare än om man riktar energin endast till symtomen.

Det är också vanligt att jag ber om helande på familjekarma, både på mammas sida och pappas sida, för att få bort de karmiska ok som påverkar hur vi tänker, känner och resonerar. Att lösa upp tung, karmisk energi i familjebanden gör ofta att alla familjemedlemmar mår bättre och att de får en bättre relation sinsemellan.

När kunden ber mig brukar jag även skicka helande till övriga familjemedlemmar. Detta löser upp tung energi och gör det lättare att visa sig ifrån sin bästa sida, vilket generellt är något som alla människor vill göra men inte alltid har kapacitet till – just på grund av den tunga energin.

Vilken är skillnaden mellan coachning och Reikicoachning? >

Storstädning på energiplan är fördelaktigt för alla

Hade det varit allmän kunskap om hur mycket lättare man kan göra människors tillvaro “endast” genom att skicka Reiki hade denna kunskap så hade den garanterat varit obligatorisk. Ungefär som vi idag har sophantering och gatusopning för att hålla god, hälsofrämjande hygien, istället för att kasta ut allt skräp direkt på gatan.

Boka din distansreiki här >

Ps. det kan finnas fler tider tillgängliga om du hör av dig.

Tusen tusen TACK för en fantastisk kurs!
Att gå Reiki 1 & 2 borde vara obligatoriskt för Alla människor.
Något av det bästa man kan göra för sig själv (och för andra sen som bonus)
Skulle aldrig vara utan detta nu.
Kursdeltagare från Reiki steg 2 Online

Vill alltid det bästa för mottagaren

En av anledningarna till att jag föll för Reikin från första början var att energin är fri ifrån givarens energier! Reikienergin går alltid genom en separat energikanal och återställer alltid MOTTAGAREN med SITT HÖGRE JAG.

Det spelar ingen roll vad jag som utövare tycker, tror eller förväntar mig – Reikienergin vill alltid mottagarens bästa! Att skicka Reiki till någon är som att säga: “Jag gör din tillvaro så lätt och kärleksfull som möjligt – så att du ska kunna göra det du vill göra!”

hand som ger distansreiki
Reikienergin vill alltid det bästa för mottagaren, varken mer eller mindre.

Reiki är en katalysator. Allt som händer genom Reiki hade hänt i alla fall. Nu sker det “bara” snabbare och lättare.

Reikienergin återskapar fritt flödet

Reikenergin återställer det fria flödet. Energin vill ha en energipuls, som med lätthet kan flöda från hjässa ned till fötter utan att blockeras längs vägen. Jämför med fördel med blodomloppet. Du vill att varje kroppsdel ska ha fullgod blodförsörjning – annars blir det problem. Det brukar dock ta betydligt längre tid att få problem vid blockeringar i energisystemet än vid det akuta läge som omedelbart uppstår vid proppar i blodomloppet.

Löser upp tung energi

När vi skickar Reiki översköljer vi personen eller situationen med högfrekvent, villkorslös kärlek. Energin löser upp tung energi på samma sätt som ljus löser upp mörker. Det som är byggt av kärlek kan aldrig raseras.

Förklaring av Reikienergi – 45 sekunder

ps. Ha antingen ljudet på – eller slå på undertexten

Kroppens egen prioriteringslista

Har du så mycket inom dig att du är rädd för att börja läka – för då rasar allt? Till dig har jag betryggande information.

Alla kroppar kan läka, men KROPPEN LÄKER GRADVIS! En del i taget. Vi kan inte få mer läkning än vad vi är kapabla att ta emot. Stora omvälvande helanden kan ta upp till 10 – 20 år! Och detta trots (och tack vare) att vi använder Reikienergin flitigt dagligdags!

Kroppen har en egen prioriteringslista. Den läker alltid genom att ta hand om det viktigaste först. Detta gör att energin går till det som vi just nu behöver läka – OAVSETT vad mottagaren eller utövaren tycker om saken.

Kroppen läker alltid efter:

 • Först: Det viktigaste
 • Sedan: Det näst viktigaste
 • Och så småningom: Det som inte är lika viktigt

Reikienergin arbetar endast med det vi har inom oss. Vill du ha in något nytt, då behöver du välja in det.

Har du lärt dig Reiki?
Visste du att:

Du kan faktiskt skicka distansreiki redan efter steg 1

Idag vet jag att det faktiskt går att skicka Reiki redan efter steg 1. Reikienergin kommer alltid att färdas över tid och rum för att skapa det mest perfekta helandet för mottagaren. Det är så helandet kan ske på orsaksnivå.

Anledningen till att distansreiki ligger först i Reiki steg 2 är:

 1. Du känner igen energin.
 2. Du har börjat rensa din egen känslobägare vilket gör det lättare för dig att känna energier.
 3. Initieringen för steg 2 breddar energikanalen fyra gånger vilket gör att det flödar betydligt mer mängd energi – vilket gör det lättare att känna och nå fram.
 4. Du får lära dig distanssymboler och träna dig i att rikta energin.

Att kunna rikta Reikienergi över tid och rum möjliggör ett djupgående helande. Javisst kan det kännas lite märkligt att det fungerar. Men det gör ju internet i din smartphone också. Det enda man behöver göra är att ratta in mottagaren.

Ps. För att distanreiki ska fungera behöver mottagaren ta emot energin. Läs mer här >

Här kan du både och lära dig att ge distansreiki

Här på Inner Peace by Känsla kan du både få och lära dig att ge distansreiki. Energin har till och med en förmåga att fastna i ljud. Du som går Reikikurs får tillgång till inspelade Reikiskick som hjälper dig att få igång Reikiflödet. Testa själv:

Med eller utan vägledning

 • Vill du framförallt landa i dig själv och uppleva inre lugn? Då passar distansreiki utan vägledning perfekt!
 • Står du inför ett vägskäl? Har du utmaningar av olika slag? Då är Reiki med vägledning perfekt för dig. Du kan komma på behandling, vi kan prata i telefon (ligg avslappnat så att du verkligen kan njuta av energin) eller så kan du beställa en läsning som du kan ta del av gång på gång.

Boka distansreiki här >

Den nya favoriten har blivit Reiki-boosten!

Reiki-boost

En vitaliserande tre-stegs-raket med 3 Reiki-skick på en vecka har blivit kundernas nya favorit.

I den får du:

 • AngelicReiking av energisystemet
 • Chakrarening
 • Förstärkning av kunalinikanalen
 • Rening av auran och utrymmet utanför auran

Den är helt enkelt fantastisk!

Prenumerera på söndagsbloggen så får du veta är nästa Reiki-boost går av stapeln. Länk längre ned på sidan.

Bild på ugglor före och efter reiki
Ja, ungefär exakt så här känns det när du får reiki.

Tack, det kändes helt fantastiskt! Kände verkligen starkt ikväll!
Deltagare i Reiki-boost

Underbar stund. Jag behövde det verkligen.
Deltagare i Reiki-boost