Policy

Data- och sekretesspolicy Känsla – ditt välbefinnande

Genom vår data- och sekretesspolicy blir det lättare för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi gör det.

I samband med att du blir bokar KänslaBehandling, vägledning på distans eller går utbildning tar vi upp dina kontaktuppgifter. Dessa använder vi endast för att informera dig om sådant som du kan vara intresserad av genom vårt nyhetsbrev. Vill du inte ha dessa utskick kan du avprenumerera på länken i botten av dokumentet. Ingen annan får tillgång till dina uppgifter. Fullständig sekretess gäller alltid, oavsett hur din kontakt med oss varit via mail, telefon eller fysisk behandling. Vi varken bekräftar eller förnekar att du varit i kontakt med oss, och det du säger stannar alltid mellan oss. Hör av dig om du har frågor och funderingar. Vi finns här för din skull och arbetar för att du ska få det så bra som möjligt. Tack för att du är kund hos Känsla – ditt välbefinnande.

Vissa kunder vill ha sin behandling inspelad på cd-skiva för att kunna lyssna på hemma i lugn och ro. De berättar att de får uppleva behandlingen igen och påminns om sådant som de kanske inte tänkt på under behandlingen. Inspelning sker enbart på fysiska behandlingar. Terapeuten frågar innan hon sätter igång inspelningen och bränner skivan på plats eller skickar hem den till dig i postlådan. Originalfilen sparas i tre månader så att skivan går att bränna om, utifall att kunden önskar det.