Du kan lära dig

Reikiutbildning

Det är ljuvligt att ha egna helande händer, så att man kan behandla sig själv och andra. På Känsla håller vi Reikiutbildningar för alla tre Reikisteg, från nybörjare till Reikimaster. En Reikimaster är en mästare av sitt eget liv och sin personliga utveckling.Känslas specialitet är

  • Enkla förklaringsmodeller som gör det lättare att förstå orsak och verkan
  • Individanpassad utbildning som är inriktad på dig och dina nuvarande utmaningar

Utbildningarna innehåller även

    • Föreläsningar
    • Samtal och reflektion
    • Praktik

Vi anlitas även som konsult med specialframtagna utbildningar på kundens efterfråga.


Hur går det till?

Reiki I och Reiki II består av en kurshelg eller fyra kvällar/utbildningssessioner. Vi håller fysiska kurser i vår fantastiska lokal på Kroppbalans i centrala Luleå. Men om ni är 6-10 personer kan vi även komma till er. Masterutbildningen består av fyra kurshelger som hålles under ett år. Kursdatum hittar du här.


Vad säger kunderna?

För tio år sen vågade jag äntligen ta steget och få min första Reikibehandling av Anna-Sofia.
För tio år sen var mitt inre som en liten larv, inbakad i en puppa med hårda skal. Lager för lager av gamla sorger och blockeringar har sakta släppt taget och idag har jag vecklat ut vingarna. Som en solkysst fjäril flyger jag högt, helt av egen kraft.

Reikin ger mig styrka i vardagen, i svaga stunder och i starka. När jag är orolig eller när jag vacklar. När jag är vaken och när jag ska sova.

Att leva med Reiki är en livsstil. Ett medvetet val att leva med glädje.
Pia Jägare, Reikimaster Luleå


Individuella kurser online

Det finns möjlighet att lära sig Reiki I och Reiki II online. Genom individuella utbildningstillfällen (i dagsläget genom skrift) får du lära dig Reiki. Däremellan får du hemuppgifter att fördjupa dig i. Vissa klienter använder kurstillfällerna som individuell coachning som leder dem igenom utmaningar de står inför.

Kursinnehåll Reiki I Online Innehåll Reiki I pdf

Kursinnehåll Reiki II Online Innehåll Reiki II pdf


Vad säger kunderna?

Jag går Känslas Onlinekurs i Reiki. Jag kände nu under sensommaren att det är dags för mig att ta tag i en del jag länge funderat över och känt att jag har förmåga men inte förstått eller kunnat. Känslas Onlinekurs var det givna valet. Den känns anpassad för mig och den besvarar många frågor som dyker upp längs vägen. Jag längtar hela tiden efter mer och mer kunskap och blir ivrig att få nästa del i kursen. Jag lär känna mig själv mycket mer genom kursen. Men allt är nytt för mig. Upplägget är bra. Det kommer på rätt ställe och i rätt ordning tycker jag. Det känns naturligt. Man hungrar alltid efter nästa bit.

Sofia Berglund, Söråker


Kursdatum och priser hittar du här.


Boka utbildning antingen via bokningssidan eller skicka ett mail till annasofia@kansla.nu

Vi ser framemot att visa dig allt som blir möjligt genom Reikin.


Kostnadsfri kunskapsbank online

När vi förstår något bjuder vi in lösningar och släpper taget om rädsla. Kunskap är därför en av helandets nycklar. På Känsla tycker vi att alla har rätt till kunskap som hjälper dem att förstå orsak och verkan. Vi presenterar därför lättförståelig grundkunskap kostnadsfritt i vår kunskapsbank.


Vill du ha individuell hjälp?

Boka Reikibehandling och andlig vägledning


Låt dig inspireras genom bloggen KanslaEducation.com

Här hittar du fler lästips