Utbildning OnlineUtbildning Online

Snart kommer du att kunna få lära dig sådant som endast lärts ut under Känslas Reikikurser. I samband med vårt 10-årsjubileum flyttar Känslas utbildningar ut på webben. Då varje kurs innehåller många delmoment så kommer flytten att ta ett par år, planen är att ha åtminstone en ny utbildning varje månad. Titta gärna in lite då och då för att se om något intressant dykt upp! Vi tycker att alla ska kunna förstå sin egen känslighet och livets energier. Därför är grundkurserna alltid kostnadsfria.

Hade du velat lära dig något speciellt? Hör av dig till annasofia@kansla.nu och berätta vad du vill veta mer om.


Kan du känna energier?

När du kliver in i ett rum, kan du känna vad som hänt i rummet tidigare? Kan du uppleva om någon varit glad i rummet, eller om någon har varit på dåligt humör? Om du kan göra det, då är du precis som du är skapt att vara. Alla människor är konstruerade för att känna in sin omgivning.

Människan är en biologisk varelse, och som alla andra däggdjur har vi fått sinnen som hjälper oss att navigera i tillvaron. Att känna har varit nödvändigt för vår överlevnad. Vad tror du skulle hända med en person som rultade runt i djungeln med ögonbindel, hörselskydd och hämmande gummidräkt? Hur länge skulle det dröja innan hen ramlade ned för ett stup eller blev tagen av ett rovdjur? Inte särskilt länge. Vi behöver våra sinnen för att kunna navigera i vår omgivning. Och sinnena tolkar vi genom våra känslor.

I västvärlden handlar vardagslivet idag kanske inte fysisk överlevnad, men vi har praktisk nytta av vår inkännande förmåga i alla fall. Vi tycker om medmänniskor som är inkännande. Vi känner tillit till en ledare som är medveten om vad som sker runtomkring och är beredd på sådant som skulle kunna ske. En ledare som medvetet agerar vid rätt tillfälle, istället för att panikartat reagerar strax efter något har hänt.

Vi uppskattar andra människors inkännande förmåga även på ett personligt plan. Vi mår bra när vi umgås med människor som ser oss för vem vi är, lyssnar till det vi säger och är medveten om våra behov. Inkännande människor är lättsamma och smidiga. De får oss att känna oss betydelsefulla och de hjälper oss att komma till vår rätt.

Men det är inte helt enkelt att vara en inkännande person. Här på KänslaEducation får du hjälp att lära dig förstå och hantera din egen känslighet och energier. Dessutom får du lära dig att höja din vibration genom bland annat Reiki. Välkommen!PS! Webbutbildningarna är ett komplement till de fysiska utbildningarna.
 Du kan fortfarande gå kurs tillsammans med andra.
 Kursdatum hittar du här! 
 Anna-Sofia håller också utbildningar på arbetsplatser.

 

Vill inte vänta?! Ha hjälp direkt?! Då kan du få:

Vägledning på distans

Har du något som skaver på insidan? Står du inför en utmaning? Anna-Sofia hjälper dig gärna på distans. Vi kommunicerar på det sätt som passar dig bäst, antingen via mail, telefon eller skype. Avsätt gärna tid för avslappning i samband med din vägledning. Anna-Sofia arbetar i Reikienergi samtidigt som hon ger vägledning. När du slappnar av är det lättare för dig att komma i kontakt med dig själv. Eftersom Reikienergin samtidigt löser upp smärtor och inre knutar blir effekten mångdubbel. Hennes favoritområden är helande, relationer, karma och andliga band, personlig utveckling och företagande.

Vägledning med Reikiskick: pris 795 kr. ca  60 min

Reikiskick: pris 400 kr, ca 30 min

 

Boka genom att skicka ett mail till annasofia@kansla.nu eller ett SMS till 073 – 028 38 20,

Betalas via swisch eller till bankgiro. Du får kvittot till din mailadress.


Låt dig inspireras av vår blogg

Här hittar du lästips