Om

Anna-Sofia säger hej
Foto: Daniel Holmgren cre8

Annna-Sofia

Jag är en livsbejakande, oändligt nyfiken Reikiterapeut (en slags mix mellan meditationshållare, personlig coach och psykoanalytiker). Jag hjälper människor att följa sin inre längtan och förverkliga sig själv.

I grunden är jag en inkännande naturvetare med en universitetsexamen i ekonomistyrning. Jag ser varje person/projekt/utmaning som ett bönesvar och ger mig helhjärtat in i det för att lära mig så mycket som möjligt.

Jag lever med man och vår son i Norrbotten Luleå, men vi är också mycket i Västerbotten och Renholmen. Jag älskar att arbeta hemifrån och umgås med familjen. I praktiken blir det ett riktigt entreprenörsliv. Jag mer eller mindre jobbar jämt med sådant som intresserar mig, men känner mig också ledig jämt.

På fritiden lyssnar jag på facklitteratur på Storytel, gör Yoga i formen BodyBalance framför teven (eller, vanligtvis framför min smartphone i sovrummet). Med en treåring åring hemma har jag fått nya intressen. Jag bygger lego flera timmar i veckan, läser barnböcker och ritar figurer från Pintrest som sonen färglägger och sedan leker med.

Skrivandet är ett stort intresse som jag behöver för mitt andliga välmående. Jag är oändligt tacksam över de forum i vilka jag får verka. Många av mina texter ligger online, så du kan ta del av dem närhelst du önskar. Du hittar dem här.

Lästips >

Men, det är ju det här jag ska jobba med?!

“Har du alltid haft gåvan?” När denna fråga kommer behöver jag vara ärlig och säga nej. I min familj finns inga blodsgåvor för helande. Den energi som flödar från mina händer kommer ifrån Reikin. Däremot har vi lärare, ingenjörer och entreprenörer i släkten – vilket jag tycker märks tydligt i det jag intresserar mig för. Min mormor älskade att skriva och hon satsade allt för att min mamma skulle få möjlighet att utbilda sig på universitetet. Mamma blev lärare i matematik, kemi och biologi. Under min uppväxt fick jag höra att “Naturen är den enda sanna kraften. Vill du veta hur det verkligen är, studera naturen.”

Jag har alltid varit intresserad av människor och psykologi. Därför blev jag förvånad över att jag inte ville bli psykolog. Det var något i jag tyckte saknades. När jag kom i kontakt med Reikin första gången (genom en bok) reste sig varenda hårstrå över hela kroppen. Instinktivt visste jag att jag hittat det jag alltid letat efter. Ett halvår efter det jag gått den första Reikikursen hade jag startat egen Reikimottagning.

Inne Peace by Känsla

INNER PEACE by KÄNSLA förverkligades i januari 2019. Den huvudsakliga verksamheten är Reiki, Reikiutbildningar och andlig utveckling. 2015 utkom Hur kärlek tar bort smärta kom 2015 och används idag som kurslitteratur i Reiki.

Verksamheten har dock sina rötter i sin företrädare. Känsla – ditt välbefinnande grundades 2005 och har under många år varit Anna-Sofias plattform för kunskapsinsamling och helande.

BOKA BEHANDLING >

Livet vågor