Om

Grundaren

JAG ÄR ANNA-SOFIA En känslig, naturvetande civilekonom som behövt lära mig Reiki för att kunna hitta min Inner Peace så att jag kunnat förstå mig på mina egna känslor. För mig öppnades en helt ny värld, vilken både är spännande och magisk. Men framförallt lugn, harmonisk och fylld av inre styrka. Med Inner Peace by Känsla vill jag dela med mig till andra inkännande personer så även du kan bli den du vill vara.

Första gången jag kom i kontakt med helandetekniken Reiki reste sig varenda hårstrå på mina armar. Instinktivt visste jag att jag hade hittat det jag skulle jobba med. Jag började skriva affärsplanen innan jag hade tagit emot första behandlingen eller gått den första utbildningen.

Alla som arbetar med helande gör det gör att de behöver läka själv. Så var det även för mig. Jag tillbringade de första tio åren med att lära mig hur helande fungerar. På köpet lärde jag mig vad känslighet är, hur den fungerar och vilken fantastisk tillgång den är. Alla människor är skapta för att vara inkännande och intuitiva. Något annat skulle vara lika onaturligt som en fågel utan inre kompass.

Här på Inner Peace by Känsla kan och får du lära dig sådant som jag behövde lära mig för att kunna hantera min egen känslighet. Reiki är grunden. Mycket kommer ifrån zenbuddism. Och du hittar även en del schamanism och klassisk psykologi. Jag är också en av de som arbetar för Reiki i Sverige. Sitter som Vice ordförande i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

LÄS BLOGGEN >

KONTAKT >


Inne Peace by Känsla

INNER PEACE by KÄNSLA förverkligades i januari 2019. Den huvudsakliga verksamheten är Reiki, Reikiutbildningar och andlig utveckling. Då Anna-Sofia älskar att skriva har det även uppkommit en och annan bok. Hur kärlek tar bort smärta kom 2015 och används idag som kurslitteratur i Reiki.

Verksamheten har dock sina rötter i sin företrädare. Känsla – ditt välbefinnande grundades 2005 och har under många år varit Anna-Sofias plattform för helande. Framförallt hennes eget. Ju mer vi har, desto mer kan vi ge till andra. Inner Peace by Känsla är Anna-Sofias plattform för att finnas där för känsliga människor som vill bejaka sin andlighet och själva bli den de vill vara.


Namn och logga

NAMNET Inner Peace by Känsla kommer ifrån Inner Peace, som är vägen, målet och förutsättningen. by Känsla, eftersom det är via våra känslor vi skapar vår attraktionskraft och kommunicerar med livet.

Loggan beskriver vägen in till inre stillheten, alltså vägen in till hjärtat. När vi är avslappnade och i stillhet har vi tillgång till vår egen intuition och hör vårt eget hjärtas röst. Att leva i sitt hjärta är en viktig nyckel. När vi följer vårt hjärta och lever i vår egen sanning bildas vitaliserande elixir som stärker vårt välmående.

Akvarellen i logan visar oss mjukheten och skönheten i livet. Och påminner oss att alla människor är unika. Alla är lika viktiga. Alla är lika fantastiska. Alla är våra läromästare, på livets väg.

Och vågen då? Den är till för att påminna oss om livets flöde. Vi använder Reiki och andlig vägledning som ett sätt att komma in i flödet och uppleva flyt. Så att vi kan leva livet full ut. Följa vår passion. I harmoni. I glädje.

Livet vågor