Magin med Inner Peace

First you find Inner Peace – then everything will fall into place

Jag fattade inte grejen

Min första kontakt med magin i Inner Peace var genom Lars Eric Uneståhl och hans mentala träning. Jag gick i gymnasiet och kan ärligt talat säga att jag inte fattade grejen.

Uneståhl kallade det målbildsträning. Genom ett kassettband guidade han en ned till djupavslappning. Sedan skulle man föreställa sig att man lyckades med det man ville göra. Jag lyssnade då och då på den andra sidan, men jag tyckte den var lite småtråkig. Däremot lyssnade jag nästan varje kväll på den första sidan av kassettbandet, i vilken i den man skulle slappna av. Inspelningen var mitt sömnmedel. Jag somnade nästan alltid halvvägs.

Del av Inner Peaces logga
Visste du att:
Hjärtat i loggan representerar Inner Peace/The Vortex. Rörelsen representerar vägen dit… Inner Peace finns i djupet under alla lager av tankar, smärtor och motstånd. I djupavslappning är vi den vi verkligen är.

Jaha? Var det det här han pratade om? Det är ju ljuvligt!

När jag började med Reiki sex-sju år senare funkade inte avslappningsskivan (jag köpte cd-skivan när jag nött upp kassettbandet) längre. Jag hade jobbat upp så mycket stress i systemet att jag inte längre kunde slappna av på egen hand längre. Jag behövde draghjälp av Reikienergin för att falla igenom alla lager av motstånd och stress för att nå det djupavslappnade tillståndet. Så det tog mig ett par år av dagliga Reikibehandlingar innan jag kunde slappnat av så mycket att jag inte längre kände min egen kropp.

Men då började jag också fatta grejen. När Reikienergin hade lett mig till ett djupavslappnat tillstånd kunde jag se saker för min inre syn som jag inte såg i andra sammanhang. Så småningom började jag tycka det var slöseri med tid att planera, eller ens tänka, om jag inte befann mig i djupavslappnat tillstånd. Allt gick så mycket lättare i det läget. Det var fler som hade upplevt samma sak.

“Jag vann en skyttetävling utan att ha provskjutit innan, jag hade bara använt mig av mental träning” berättade en Reikikollega.

Själv började jag säga:

“Meditate on this I Will.”

I Inner Peace är vi i kontakt med vårt högre jag OCH vår fulla skapandeförmåga

Kliv in i The Vortex

Sedan kom jag i kontakt med Ester och Jerry Hicks och Abraham. Abraham säger exakt samma sak som Uneståhl, men i helt andra ord och med en helt annan förklaringsmodell. Men kontentan är densamma. När vi är i kontakt med oss själv befinner vi oss i vår fulla skapandekraft. Är vi inte det, kommer vi mer eller mindre att motverka oss själva. Det är därför det låser sig när vi vill något för mycket.

Att stanna upp och landa i dig själv är den största tidsinvestering du kan ge dig själv. Om du fixar detta utan Reiki gratulerar jag dig. Själv behövde jag draghjälpen av energin för att först komma ned i avslappning – och sedan för att upptäcka att avslappning är ett fullständigt magiskt tillstånd.

Magin ligger i Inner Peace. Att lära sig att slappna av är det första steget. Frågar du mig är det också det svåraste steget.

Det är sedan, när du med lätthet kan kliva in i det djupavslappnade tillståndet av Inner Peace, som det roliga börjar.

ps. Hör du hört talas om synkronisitet? När du upptäckt något nytt och plötsligt får bekräftelse på bekräftelse att detta nya är någonting som verkligen stämmer? Detta fick jag på mailen SAMMA DAG som jag skrev detta inlägg:

Take the time to line up the Energy first, and action becomes inconsequential. If you don’t take the time to line up the Energy, if you don’t find the feeling place of what you’re looking for, not enough action in the world will make any difference.

Our Love,
Esther
(and Abraham and Jerry)

Givetvis! Jag vill testa Reiki >