Känsla på jobbet

Hållbara människor i ett hållbart samhälle

Hållbara människor

På Känsla vet vi att människor mår bra av att göra meningsfulla saker. Vi mår bra när vi hjälper varandra. Vi frodas när vi gör gott för våra medmänniskor. Ingen människa är en ö, endast beroende av sig själv. Vi är del av en enhet. Ingen kan vara bra på allt, men alla kan vara bra på något. När vi följer vårt hjärta och utvecklar den kompetens som hjälper oss att skapa det vi drömmer om. Känsla hjälper dig att hitta (tillbaka) till din längtan. Och göra saker som du blir stolt över.

 

Success

När vi landar i oss själv är det lättare att komma till vår rätt. När vi är avslappnad har vi tillgång till vår kunskap och vår intuition, vi ser situationen utifrån och har lättare att  prioritera. Att jämföra med tunnelseendet som uppstår när vi är stressade. Genom Reiki blir det lättare att landa i sig själv och visa sig ifrån sin bästa sida.

 

På Känsla strävar vi efter att du ska ha en känsla av välbefinnande på jobbet

Vi arbetar i flera olika team för att kunna bistå så många olika människor som möjligt. I vissa företag och föreningar arbetar vi som konsult. I andra har vi rollen terapeut. Vad behöver ni på din arbetsplats? Hör av er till annasofia@kansla.nu.

Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för just er!