KänslaBehandling

Välkommen på KänslaBehandling i Luleå

Är du trött?

Har du hört fast?

Vill du ha mer energi, uppleva inre stillhet och få andlig vägledning i hur du kan ta dig vidare?

Då har du hittat rätt!

 

Välkommen på den avslappnande, energipåfyllande Känslabehandlingen. Terapeuten använder sig av sina varma Reikihänder för att möjliggöra en genväg till det djupavslappnade tillståndet. Din kraft återvänder, samtidigt som insikterna landar men du vilar fullt påklädd under en filt.

 


Vad kan du förvänta dig av behandlingen?

Reiki består av universell livsenergi. Det är ren livsenergi som KänslaTerapeuten kanaliserar genom sina händer – direkt in i dig. Kunderna brukar beskriva tillståndet som ”Det pirrar.” ”Det känns skönt” och ”Oj, vad varma händer du har.” I samma ögonblick som Reikienergin kommer in i ditt energisystem börjar din kropp att använda energin efter sina egna behov. Kroppen vitaliseras. Den naturliga läkningen påbörjas. Du slappnar av och landar i dig själv. Du ser din egen situation med överblick. Insikter faller på plats. Reikienergi läker fysiskt, mentalt och själsligt. Hur detta känns? Kunderna brukar säga ”Nu känner jag mig som mig själv igen”. Det är för att Reiki stärker din kropps självläkande krafter och sätter dig i kontakt med dig själv. Själva helandet fortsätter i 1-3 veckor efter behandlingstillfället.

 


Hur många behandlingar krävs?

Varje KänslaBehandling är komplett i sig själv. När du lämnar behandlingsrummet har kroppen tagit emot allt som den är kapabel att ta emot, och nu kommer kroppen att börja använda energitillskottet efter sina egna behov.  Den som har stor fysisk- och energimässig kapacitet kan komma på behandling flera gånger inom ett par månader och då ge sig själv en  ordentlig energiskjuts. Den som har mycket inom sig vill kanske glesa ut på behandlingstillfällerna. När man längtar är det dags.

 


Vilka är fördelarna med att komma på en fysisk behandling?

Ett besök i våra fridfulla lokaler hjälper dig att kliva ur vardagen för en stund. Reikiterapeutens fysiska närvaro  har en lugnande effekt. Den mjuka handpåläggningen ökar lugn-och-ro-hormoner i din fysiska kropp. Allt detta hjälper dig att slappna av så att Reikienergin kan få en allt djupare effekt. Generellt brukar det ta ungefär trettio minuter innan klienten nått ett djupavslappnat tillstånd. Resten av behandlingstiden brukar klienten vila i det behagliga tillståndet. Många vill helst inte resa sig upp från britsen när behandlingstiden är slut.


Var håller ni till?

Vi håller till i centrala Luleå, i KroppsBalans lokaler på Stationsgatan 46 (det vita trähuset vid EFS-kyrkan, i backen upp mot Domkyrkan). Här håller vi även kurser och workshops. OBS! Ingång från gården. Åker du lokalbuss kliver du av på Smedjegatan. Gångavstånd. ca 200 meter. Från länsbussen går du genom stan, ca 7 minuters promenadväg. 


Priser

75 minuter: pris: 795 kr

45 minuter: pris 545 kr.

 

 Det kom ett mail: 

Så otroligt mäktigt vad som hände på senaste behandlingen hos dig och ännu mer fantastiskt är alla effekter jag märker efteråt.
Jag känner mig ung, bekymmerslös och bara genuint glad på ett sätt som jag inte vet om jag nånsin gjort.
Jag har alltid känt mig så allvarlig utan anledning, liksom att jag har ett leende och vetat att jag är en glad person men inte känt mig glad så där på riktigt.
Nu känner jag mig strålande, skrattar hjärtligt så det sjunger i kroppen.
Jag märker hur människor drar sig mot mig, ger mer kontakt och vill umgås med mig på ett sätt som nästan gör mig generad
för jag ser ju och förstår att jag nu har en annan energi!
Jag är så tacksam över att du finns och vad du gör med dina behandlingar!
Sluta aldrig med det du gör för människor!


Kan du inte komma till Luleå? Testa

Behandling på distans

Vill du ha behandling när du vilar hemma i din egen säng? Då kan du få Reiki på distans. Boka genom att skicka ett sms till 073-028 38 20 eller maila annasofia@kansla.nu

Nyfiken på Reiki. Lär dig mer


Är ni flera som behöver slappna av? Kanske vill ni ha en föreläsning eller workshop? Testa

Känsla på Jobbet

Är ni flera på din arbetsplats som vill ha hjälp att slappna av? Vill ni lära er mer om avslappning, helande eller hur vi kan bejaka vår kreativitet? Då kan Känsla komma till er. Hör gärna av er och berätta om era behov och önskemål. Vi kanske kan hitta en passande lösning?


 

Det är först långt efteråt du förstår att helande kommer inifrån.
En märklig känsla som är svår att beskriva utan måste upplevas.
Nu vill jag inte leva utan Reiki.
Anna-Sofia är en ytterst skicklig utövare av Reikihealing.

Maria Nordin, Sävast


Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar

ps. Har du märkt hur bra saker spirar ur en känsla av välbefinnande? 

 

Läs mer om Reiki