Reiki och andlig vägledning

Upplev Reiki och andlig vägledning

Vill du ha tillbaka din inre energi? Då kan KänslaBehandlingen Reiki och andlig vägledning hjälpa dig. Du får:

  • Mer mängd inre energi
  • Draghjälp till att landa i dig själv
  • Djupgående helande på orsaksnivå
  • Insikt om den situation du befinner dig i
  • Samtalsstöd utifrån det område du vill ha hjälp med: Helande, relationer, arbete, kreativitet, intuition eller personlig utveckling.
  • En erfaren Reikiterapeut som hjälper dig att själv hitta de svar du sökerI lokal går Reiki och andlig utveckling till så här:

Du kommer till vår fantastiska lokal i Luleå på Stationsgatan 46.

  1. Du berättar vad du vill rikta den helande energin till
  2. Du lägger dig bekvämt till rätta, fullt påklädd, på en brits. Du får en filt över dig.
  3. Du får handpåläggning. Under behandlingen finns det möjlighet att föra samtal.

Vad händer i behandlingen?

När du får Reiki får du draghjälp till att nå ett djupavslappnade tillståndet. När du landar i dig själv är det lättare att höra dina egna tankar och känna din egen längtan. Du ser din egen situation med överblick. Insikter faller på plats. Kroppen använder den ökande mängden livsenergi till att aktivera sina egna självläkande krafter och läka din kropp efter sina egna behov.  Kroppen vitaliseras. Den naturliga läkningen påbörjas. Du läker fysiskt, mentalt och själsligt.

Den andliga vägledningen hjälper dig att se dig själv och din situation i ett större perspektiv. Den hjälper dig att se nya möjligheter och ger dig praktiska råd i hur du ska hantera den situation du befinner dig i.

Ofta är behandlingstillfället startskottet på ett helande som fortsätter 1-3 veckor efter behandlingstillfället.


Hur många behandlingar krävs?

Varje KänslaBehandling är komplett i sig själv. När du lämnar behandlingsrummet (eller efter Reiki på distans) har kroppen tagit emot allt som den är kapabel att ta emot, och nu kommer kroppen att börja använda energitillskottet efter sina egna behov.

Vid återhämtning kan det vara fördel att ta emot Reiki regelbundet till du känner att du är i balans igen. Vägledning behövs när du känner att du kört fast. När man längtar är det dags. Vill du ditt helande till nästa nivå kan du själv lära dig Reiki. På Känsla erbjuder vi skräddarsydda utbildningar online som hjälper dig där du är just nu.


Tidslängd och priser

75 minuter (den klassiska behandlingen i lokal. En djupgående behandling som ger dig kraft att ta dig vidare). 875 kr

45 minuter (fokus balansering, finns endast i lokal) 645 kr.

20 minuter (Vägledning Online och/eller Reikiskick) finns endast online.  400 kr.


Boka här:

Behandlingstider finns utlagda i bokningssystemet. Det kan finnas fler tider tillgängliga. Hör gärna av dig!


Online Reiki och andlig vägledning går till så här:

Har du en fråga som du gärna hade velat ha hjälp att få svar på? Hör då av dig till Känsla. Du kan skicka ett SMS, meddelande genom messenger, eller mail till annasofia@kansla.nu. Du får svar inom kort. Dessutom får du Reikienergi, adresserad till dig vid en tidpunkt då du har möjlighet att ta emot den. Vi kan givetvis avsätta en speciell tid för ditt Reikiskick om du så önskar.

Pris: Onlinevägledning och Reikiskick 400 kr, betalas via Swisch eller direkt till Bankgiro.

Årsläsning – som ger dig stöd och insikter månadsvis 990 kr.


Vill du lära dig Reiki?

Reiki är en teknik för avslappning och helande som alla kan lära sig. Med egna helande händer kan du behandla dig själv och dina nära och kära så ofta du vill. Läs mer här.


Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar

ps. Anything is possible with inner peace

Läs mer om Reiki


AngelicReiki

På Känsla kan du även lära dig AngelicReiki, då Anna-Sofia är certifierad AngelicReiki lärare (Hon gick kurs 1-2 2012, kurs 3-4 2015 , PP och Master 2018. Som vanligt vill hon arbeta i energierna ett par år innan hon bestämmer sig för att undervisa i dem). AngelicReiki en av Sveriges vanligaste Reikiformer och den är framtagen av Kevin och Christine core.

AngelicReiki är  en fristående Reikikurs som inte kräver några förkunskaper. Det betyder att du inte behöver ha gått Reiki sedan tidigare för att kunna tillgodogöra dig AngelicReikins kursinnehåll. Men då det andliga språket kan upplevas avancerat och många andliga begrepp presenteras i ett raskt tempo, blir AngelicReikin för många en fortsättning på Reikimastern och en teknik för de som redan är andligt intresserade.

I AngelicReiki får vi förmånen att fördjupa oss i de begrepp som Reikin presenterar. Framförallt stärker AngelicReiki vår tillit till universum, änglarna och de osynliga krafter som finns runt oss och vill vårt eget bästa. Med änglarnas hjälpt är det lättare att släppa taget om karma och de band som binder oss vid vår egen självbild och tro på vad som är möjligt eller inte.

Läs mer på den officiella AngelicReikihemsidan (obs, på engelska)

och den svenska AngelicReikisidan

AngelicReiki kan skickas på distans, men kurser hålles endast på plats.