Inner Peace

INRE FRID ÄR MÅLET,

men också VÄGEN

När vi befinner oss mitt i stormens öga är det naturligt att vi längtar efter inre frid. Men när du på egen hand upplever skillnaden när du möter en jobbig situation med inre frid istället för stress, då har du troligen upptäckt att livet blir enklare när vi har inre frid. Lycka. Kärlek. Meningsfullhet. Har du märkt att allt du vill ha börjar mer Inner Peace?

Upplev Inner Peace

När du inte har tid att meditera – meditera EN TIMME
När du VERKLIGEN INTE har tid att meditera – meditera TVÅ TIMMAR

ZEN-BUDDHISTISKT TALESÄTT
– Gör det InnerPeace-style och ge dig själv REIKI i TVÅ TIMMAR
Upplev inner Peace

När vi är stressade får vi skygglappar

Stress är till för att få oss att släppa allt vi har för händerna och lägga all vår energi till att ta oss ur ett livshotande tillstånd. Praktiskt när vi möter en björn i skogen, men inte lika praktiskt när vi ska vara inkännande och pedagogiska.

Stress gör att vi får skygglappar, så att vi ska rikta all vår energi på björnen och inte distrahera oss i det inbjudande blåbärsriset. Stress gör alltså att vi slutar ta in information, vilket drastiskt påverkar vår förmåga att ta in information. Vi kanske upplever oss som mer effektiva, men tyvärr är det bara adrenalinruset som talar.

Sanningen är att allt går snabbare, lättare och får högre kvalitét om du har har inre lugn.

Djupavslappning aktiverar kroppens självläkande krafter

När vi är fullständigt avslappnade får kroppen äntligen möjlighet att aktivera sina egna självläkande krafter. Det är därför som barn växer när de sover och varför vi behöver vila mycket när vi är sjuk.

Om vi slappnar av varje dag, får kroppen möjlighet att återhämta sig varje dag.

Om vi inte slappnar av lämnar vi bråte som kroppen behöver ta i tu med någon annan dag. Kroppen behöver fortfarande ta i tu med det, men genom tankekraft kan vi pressa kroppen att skjuta på återhämtningen.

Kroppen behöver hantera allt som kommit in. Om vi möter det i dagliga små portioner är återhämtningen ett sant nöje.

Om vi förvägrat kroppen återhämtning under tiotals år, blir behovet av helande desto större.

Relax

INSPIRERAS i Inner Peace-bloggen >