Här har du din vitaliserande utbildare

Överflöd av insikter och energi

Nyfiken på hur avslappningen fungerar? Hur du kan bjuda in mer kreativitet? Eller hur det känns att befinna sig i tillväxt? Då kan du boka utbildaren Anna-Sofia.

Områden:

Avslappning/stresshantering

Organisation/personlig effektivitet

Företagande/entreprenörskap

Reiki/helande – förstås!

Att undervisa är det roligaste Anna-Sofia vet. Med pennan i högsta hugg fångar hon upp de frågor som gruppdeltagarna grunnar på och ritar lättförståeliga förklaringsmodeller på blädderblocket. Deltagarna brukar säga: “Älskade dagens ämne – precis det jag behöver!”

Ingen utbildning blir den andra lik, då både temat och gruppens deltagare alltid sätter sin särprägel. Vad som däremot alltid finns med är Reikienergi och något slags Reikiskick. Utbildningarna är meditativa i sin natur.

Boka utbildning på din arbetsplats – kontakta Anna-Sofia

Historier, metaforer och grafer

När hon berättar använder Anna-Sofia sig av metaforer och grafer (det finns ett ekonombergrepp “Låt mig illustrera det hela med en graf”) Detta gör att det hela lätt att förstå, oavsett deltagarens bakgrund. Ofta får hon höra: “Det där brukar vi kalla ________”.

Naturlagarna är förutsägbara – men vi kan aldrig veta vad människor väljer

Min mamma var biologi-, matematik- och kemilärare. Hon gav mig min pedagogiska grund. Hon var också den som lärde mig “Det finns bara en sann kraft, och det är naturen.” För mig är detta fullständigt sant. Naturlagarna rör sig alltid i förutsägbara mönster, vilka har ett kausalt orsak- och verkansamband. Behöver jag tillägga att min pappa, bror och make är ingenjörer?

När jag bestämde mig för att bli företagare och Reikiterapeut var det många som blev förvånade. Men det var ingen som sa något. Efter att ha varit verksam som healer ett par år sa till sist min mamma:

“Är det något jag INTE KAN FÖRSTÅ så är det att du läst ekonomi! Det är ju ingen vetenskap!”

Och det är sant! Ekonomi handlar om hur vi förvaltar våra resurser och resultatet beror alltid på vår avsikt, kapacitet och våra förväntningar. För mig representerar ekonomin placebo. Vill du förstå hur allting är uppbyggt behöver du kliva in på energinivå.

Har du läst Anna-Sofias favoritböcker?