Andlig utveckling sker när vi lär oss något som vi inte kunnat förut. Utvecklingen kan handla om en praktisk färdighet, som att kunna måla ett hav i akvarell som ser ut som ett hav. Eller så kan det vara en andlig färdighet, som att hålla lugnet i en turbulent miljö. Vilka färdigheter som är viktiga just för dig, beror av din innersta längtan och vad du drömmer om.

Glad över utveckling

Här följer fyra anledningar till varför din själ vill utvecklas andligen.

  • Vår själ älskar att utvecklas. Det finns ingen djupare tillfredsställelse än när vi lyckats med något som vi tycker är meningsfullt. Framförallt om det var svårt.
  • Med kunskap kommer frihet. När vi vet hur vi skapar något upplever vi trygghet. Även om vi, mot förmodan, skulle tappa det så vet vi hur vi kan återskapa det.
  • Andligheten ger oss förhållningssätt som gör att det blir lättare att förhålla sig till livet. Med ett mjukt förhållningssätt, förmåga att släppa taget om oförrätter och en ständig hunger på att lära sig mer blir livet gladare, lättare och mer harmoniskt.
  • Vi har en själ och den kan bli skadad av livets hårda törnar. Att intellektuellt förstå är viktigt, för då vet vi hur vi ska förhindra att historien ska upprepa sig. Men det räcker inte med att bara förstå. När vi läker själen återgår vi till att bli den vi hade varit, om inte själen hade gått sönder. På Inner Peace använder vi Reiki som en teknik för att slappna av. Men samma fantastiska teknik går faktiskt att använda för att hjälpa människor att läka själsligen.  

Det är därför du på Inner Peace by Känsla får lära dig om livsenergins flöde. Du kan också få individuell rådgivning som hjälper dig att utvecklas.

Skriven av AnnaSofia