Del 5: Vad kan Reiki göra för dig?

Varför Reiki del 5:

Vad kan Reiki göra för dig?

Har du svårt att slappna av? Reikienergin genererar en genväg till det djupavslappnande tillståndet (samma tillstånd som man strävar efter genom tekniker som mindfulnes och yoga) så att din kropp kan aktivera sina egna självläkande krafter.

Är du trött och energilös? Reikienergin fyller dig med kraft inifrån.

Inre sår kan göra det plågsamt att landa i sin egen kropp. När vi inte vill möta oss själva eller att vi inte vill stanna upp, då handlar det ofta om att vi har inre sår som skaver. De inre såren lever om eftersom de vill bli sedda och förstådda så att de släppa taget. Med hjälp av sin högfrekventa energi löser Reiki löser upp den smärtladdningen som omger såret så det blir lättare att möta det.

Sitter du fast i tankar, mönster eller relationer? Reikienergin löser upp energibindningar och hjälper oss att möta våra egna kortkommanden. Så att du kan komma vidare. Själva erfarenheten vill du givetvis ha med dig, den underlättar i ditt fortsatta arbete. Men begränsningen behöver du inte bära runt på längre.

Helande sker på dina villkor, i den takt som passar dig. Många berättar att de efter en Reikisession upplever glädje och lättnad. Tillståndet kan hålla i sig i veckor. Samtidigt kan behandlingen röra upp tankar, känslor och minnen i kroppen. Om så sker är detta på väg upp och ut ur ditt energisystem. Det inre lugn som kommer efteråt brukar göra det värt det.

Reiki sätter mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag. Energin vill alltid det bästa för mottagaren.  När du helas hittar du tillbaka till sig själv och det du en gång längtat efter, men kanske glömt bort då livet kommit i vägen.

 

Läs mer:

Har du något som skaver på insidan?

Kunderna tog bort mitt tvivel

Förstärker livsandan

Reikins enkelhet har bidragit till dess spridning