Vägledning på distans


Känsla hjälper dig där du är

Har du något som skaver på insidan?

Står du inför en utmaning?

Känsla hjälper dig gärna på distans

Vi kommunicerar på det sätt som passar dig bäst, antingen via mail, telefon eller skype. Avsätt gärna tid för avslappning i samband med din vägledning. Anna-Sofia arbetar i Reikienergi samtidigt som hon ger vägledning. När du slappnar av är det lättare för dig att komma i kontakt med dig själv. Reikienergin löser upp smärtor och inre knutar vilket gör det lättare för dig att ta dig vidare. Hon har fördjupat sig inom helande, relationer, karma och andliga band, personlig utveckling och företagande.


Vad kan du förvänta sig av vägledning på distans?

Reikienergi på energiplan har fungerar på samma sätt som fysisk handpåläggning och du får ta hjälp av alla Reikins avslappnande och helande fördelar. Den andliga vägledningen är till för att vidga dina vyer och ge dig de svar du söker efter. Börja gärna fundera över vad du vill ha hjälp med i samband med att du bokar din tid.

 

Vid trötthet, efter skada, och allmän återhämtning – DistansReiki, ca 30 minuter


Inför DistansReikin lägger du dig bekvämt i din egen soffa eller säng. Vi hörs av vid den avtalade tiden, antingen via ett kort samtal eller ett SMS. Sedan ligger du och slappnar av på egen hand. Många känner hur Reikienergin pirrar. Vissa känner sensationer av värme, eller av kyla. Efter skicket får du gärna ligga kvar i den sköna känslan så länge du vill. Du får ett bekräftande SMS, och när du piggnat till betalar du 400 kr till samma Swish som telefonnumret. Du kan också betala till bankgiro. Kvittot kommer till din e-post.

 

Vid frågor och grubblerier  – Vägledning på distans, ca 60 minuter

Vägledning på distans är en förlängning av DistansReiki, med skillnaden att vi samtalar under hela Reikiskicket. Under samtalet kan vi rikta Reikienergi mot det som dyker upp, och därigenom hjälpa dig att lösa upp inre knutar. Förbered dig gärna genom att börja fundera över vad du vill ha hjälp med redan i samband med din bokning. Sitt skönt så att du kan vara så avslappnad som möjligt under vägledningen. Ha gärna papper och penna intill. Efter samtalet betalar du 795 kr till samma Swish som telefonnumret. Du kan också betala till bankgiro. Kvittot kommer till din e-post.


Hur många vägledningar behövs innan du kan märka resultat?

Varje KänslaBehandling är komplett i sig själv, oavsett om den sker på distans eller fysikt. Efter Reikiskicket har din kropp tagit emot allt som den är kapabel att ta emot, och nu kommer kroppen att börja använda energitillskottet efter sina egna behov. Vid återhämtning kan det vara fördel att ta emot distansbehandlingar varje eller varannan vecka tills du känner att du är i balans igen. Vägledning behövs när du känner att du kört fast. När man längtar är det dags.


Boka DistansReiki och vägledning på distans genom att

maila annasofia@kansla.nu

eller skicka ett SMS till 073 – 028 38 20

Välkommen med din bokning!I Luleå? Testa

KänslaBehandling

Besök oss i vår lokal i Centrala Luleå.


Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar

ps. Har du märkt hur bra saker spirar ur en känsla av välbefinnande?

Läs mer om Reiki