Hitta din Inner Peace

Om Inner Peace by Känsla

Inner Peace by Känsla drivs av Anna-Sofia G Vesterlund.

Av min mamma; biologiläraren, kemisten och matematikern, har jag sedan barnsben fått lära mig att det bara finns en sann kraft: livskraften som pulserar genom allt levande. Det som livskraften skapar är sant och verkligt. Allt annat är tolkningar.

Läs mer

Best of the best

Vi arbetar med våra favorittekniker

Reiki
Reiki är den energi vi arbetar i, genom och tillsammans med. Reiki fyller oss med mer energi och återställer oss i kontakt med vårt eget högre jag – samtidigt som vi får inre lugn. Det är en helt fantastisk teknik, och ju mer man använder den desto fler användningsområden kommer man på.
Inner Peace
Vägen till inre stillhet är lite speciell, något som gör att vi ofta behöver guidning för att lära oss att landa i det harmoniska tillstånd som även kallas oss själv. Men när vi väl upptäckt det fantastiska tillståndet av inre stillhet, och allt som blir möjligt när vi har den, vill vi inte ha det på något annat sätt.
Andlig vägledning
När vi börjar observera livets osynliga krafter upptäcker vi förutsägbara mönster och sammanhang. Det finns många smarta knep att ta till för att göra livets törnar mjukare.
Lär dig Reiki
Den fantastiska healingtekniken Reiki är något som alla kan lära sig! Själva förmågan tar bara några minuter att lära sig. Och sedan har vi egna helande händer som vi kan närhelst vi behöver dem.

Blog

Lorem ipsum dolor sit amet nulla.

Blog Post: Nothing not found.