Boka Reiki och andlig vägledning

Din tid för Inner Peace

Boka din favorittid i bokningsprogrammet.

Äntligen!

I bokningsprogrammet kan du hitta bokningsbara tider i Luleå, Skellefteå och några av våra telefontider för Onlinevägledning. Vill du ha vägledning via mail eller Messenger får du oftast svar inom 24-48 timmar.


Ps. På Känsla råder alltid fullständig sekretess. Du kan läsa mer i vår data- och sekretesspolicy.

Vilken behandling passar mig?

Det är klart att man blir nyfiken på Reiki och andlig vägledning. Men tillvägagångssätten är ju annorlunda om man träffas fysiskt eller online. Och vilken är skillnaden mellan distansReiki med vägledning eller Reiki per telefon? Och hur fungerar årsläsningen? Svaren kommer här.

Om du har möjlighet, kom på fysisk behandling

Om du har fysisk och praktisk möjlighet är den fysiska behandlingen i våra fantastiska lokaler i Luleå alltid att rekommendera. Att träffas live är speciellt och det är lättare att slappna av när du får draghjälp av terapeutens energi. När man träffas fysiskt blir det också lättare att kombinera avslappning och samtal. Du får prata och ställa frågor till du känner dig nöjd. Sedan får du vila i avslappningen. Ljuvligt!

75 minuter eller 45 minuter?

Sanningen är att de flesta kunderna har ”pratat färdigt” och fått de svar de kom för redan efter 45 minuter. Den resterande halvtimmen blir ett till tillfälle för att låta svaren sjunka in och kliva in i det fullständigt avslappande tillståndet. Den längre behandlingen innehåller därför mer tid för fysisk och mental avslappning. Väl på plats blir kunderna ändå förvånade över att tiden går så snabbt. ”Har jag verkligen legat här i över en timme?” Yep, i fullständig avslappning kliver man in i en plats mellan tiden. Det är underbart.

DistansReiki eller vägledning per telefon

När du vill ha Reiki och andlig vägledning Online kan du välja mellan klassiska Reikiskick eller vägledning per telefon.

DistansReiki

I det klassiska Reikiskicket lägger du dig ned och slappnar av på den egna favoritplatsen, medan terapeuten riktar Reiki till dig. Under skicket upplever många djup avslappning, många ser färger och befinner sig i ett drömlikt tillstånd. Efteråt får du en kort läsning (ca en halv a4) där du får svar på din fråga. Läsningen kan du ta del av hur många gånger du vill. Vissa skriver till och med ut den och placerar den på kylskåpet, för att hela tiden påminna sig om dess budskap.

Reikiskick passar dig:

 • Som behöver slappna av
 • Som har mycket inom dig
 • Går igenom mycket helande

Fördel med Reikiskick

 • Djupavslappningen
 • Att få vägledningen i skrift
 • Finns fler tider tillgängliga än i bokningskalendern

Ja, jag vill testa DistansReiki!


Vägledning per telefon

Vägledningen per telefon passar dig som är förstår bättre när du pratar med någon. Då avsätter vi en tid (de flesta telefontider finns utlagda i bokningskalendern) där vi pratas vid, samtidigt som du får Reiki. Under samtalet kan du få svar på flera frågor.

Vägledning per telefon passar dig som:

 • Hellre pratar än läser

Fördel med vägledning per telefon

 • Möjligheten att spinna vidare på frågor och ställa följdfrågor (ps. detta får du göra vid vägledning online också)

Obs. När Anna-Sofia känner in din energi behöver hon vara i tystnad. En vanlig fras är: ”Det där behöver jag känna in, jag kommer att vara tyst en liten stund.”

Vägledning per telefon passar extra bra för den som redan är avslappnad och i ett mottagande läge. Om du har många känslor och upplevelser inom dig som behöver komma upp blir det mer funktionellt (och kostnadseffektivt) om du tömmer din egen känslobägare på egen hand. Läs mer om känslobägaren här.

Årsläsning eller läggning

För dig som går igenom stora förändringar, eller står inför vägskäl, kan en läsning över tid vara fördelaktig. Anna-Sofia gör årsläsningar eller läggningar för att göra det lättare för dig att se mönster, hitta kraft och hålla fokus. Årsläsningen/läggningen kommer i skrift, så du kan läsa om den flera gånger. Årsläsningen ger kontinuerlig styrka. Den hjälper oss att förbereda oss, så att vi är redo när möjligheterna visar sig. Läsningen gör oss medvetna om sådant som vi är på väg att missa, och som vi har fördel av att belysa. Den visar de utmaningar som uppstår när vi följer vårt hjärta, så att vi slipper ifrågasätta, och kan hålla fokus på det som är riktigt viktigt.

Årsläsningen/läsningen passar dig:

 • Som är på väg in i en förändring
 • Som har stor ambition
 • Som vill leva i kontakt med sitt högre jag och förverkliga dig själv

Fördelar med årsläsningen

 • Med en läsning som sträcker sig över ett tidsspann är det lättare att se orsak och verkan
 • Du kan läsa den flera gånger
 • Den inspirerar dig när det går tungt

Årsläsningen/läsningen tar en stund att göra då den kräver ett speciellt fokus. Om du har en fråga och vill ha ett snabbt svar är Reiki och andlig vägledning mer lämplig. Årsläsningen lämpar sig för de djupa, viktiga och ständigt återkommande frågorna.  

Viktigt om årsläsningen

Varje dag skapar vi vår egen framtid genom våra tankar och handlingar. När du får en årsläsning visar den din väg till det din själ innerst inne längtar efter, och inte nödvändigtvis det mest troliga utfallet. Årsläsningen visar inte ”du kommer att möta en blond man”. Istället påvisar den vad den blonda mannen kommer att väcka för känslor inom dig, varför detta är så viktigt och hur du kan använda känslorna på ett uppbyggande sätt.

Årsläsningen visar en ödestråd, alltså ett alternativ, bland många. Men det är du, och endast du, som kan veta vilken ödestråd du vill följa. Du har en oändlig mängd potential, men det kräver tid, engagemang och passion för att förverkliga sig själv. Du är perfekt precis som du är. Samtidigt längtar din själ efter utveckling. Det är du som väljer. Din fria vilja är absolut.

Ps. Kom ihåg att den som gör läsningen endast kan göra den utifrån sin egen erfarenhet. Det gör att det finns ”blinda områden” med sådant som är unikt för just dig. Varje läsning innehåller därför mer potential än vad som syns i läsningen. Se gärna läsningen som en ”lägsta nivå”.   o