Boka tid

JA!!!

ÄNTLIGEN är det din tur!

Nu kommer mer energi

Insikter

Och, för dig som är redo, helande på orsaksnivå

Reiki och andlig vägledning i Luleå

Och i Skellefteå…

Hitta din favorittid i bokningsprogrammet!

Boka behandling

I bokningsprogrammet kan du hitta bokningsbara tider i Luleå, Skellefteå.

HITTA HIT >

Här bokar du också kurser. Observera! Du får även en separat inbjudan när du anmält dig till kurs!

Beställ läsning

Beställ en läsning för att se mönster, hitta kraft och hålla fokus. Årsläsningen/läggningen kommer i skrift, så du kan läsa om den flera gånger.

Distansreiki

Slappna av på den egen favoritplatsen medan terapeuten riktar Reiki till dig.

Under skicket upplever många djup avslappning, många ser färger och befinner sig i ett drömlikt tillstånd. Efteråt får du en kort läsning (ca en halv a4) där du får svar på din fråga. L

Vägledning per telefon

Föredrar du att prata med någon? Boka telefontid och få Reiki samtidigt som du får svar på dina frågor.Ps. På Känsla råder alltid fullständig sekretess. Du kan läsa mer i vår data- och sekretesspolicy.


Vilken behandling passar mig?

Det är klart att man blir nyfiken på Reiki och andlig vägledning. Men tillvägagångssätten är ju annorlunda om man träffas fysiskt eller online. Och vilken är skillnaden mellan distansReiki med vägledning eller Reiki per telefon? Och hur fungerar årsläsningen? Svaren kommer här.

Om du har möjlighet, kom på fysisk behandling


Om du har fysisk och praktisk möjlighet är den fysiska behandlingen i våra fantastiska lokaler i Luleå alltid att rekommendera. Att träffas live är speciellt och det är lättare att slappna av när du får draghjälp av terapeutens energi. När man träffas fysiskt blir det också lättare att kombinera avslappning och samtal. Du får prata och ställa frågor till du känner dig nöjd. Sedan får du vila i avslappningen. Ljuvligt!


75 minuter eller 45 minuter?

Sanningen är att de flesta kunderna har ”pratat färdigt” och fått de svar de kom för redan efter 45 minuter. Den resterande halvtimmen blir ett till tillfälle för att låta svaren sjunka in och kliva in i det fullständigt avslappande tillståndet. Den längre behandlingen innehåller därför mer tid för fysisk och mental avslappning. Väl på plats blir kunderna ändå förvånade över att tiden går så snabbt. ”Har jag verkligen legat här i över en timme?” Yep, i fullständig avslappning kliver man in i en plats mellan tiden. Det är underbart.


Boka fysisk behandling
Boka behandling i lokal

Distansreiki eller vägledning per telefon (Online)

När du vill ha Reiki och andlig vägledning Online kan du välja mellan klassiska Reikiskick eller vägledning per telefon.

Distansreiki (online)

I det klassiska Reikiskicket lägger du dig ned och slappnar av på den egna favoritplatsen, medan terapeuten riktar Reiki till dig. Under skicket upplever många djup avslappning, många ser färger och befinner sig i ett drömlikt tillstånd. Efteråt får du en kort läsning (ca en halv a4) där du får svar på din fråga. Läsningen kan du ta del av hur många gånger du vill. Vissa skriver till och med ut den och placerar den på kylskåpet, för att hela tiden påminna sig om dess budskap.

Reikiskick passar dig:

 • Som behöver slappna av
 • Som har mycket inom dig
 • Går igenom mycket helande

Fördel med Reikiskick

 • Djupavslappningen
 • Att få vägledningen i skrift
 • Finns fler tider tillgängliga än i bokningskalendern

Ja, jag vill testa DistansReiki!

Ge förslag på tre tider som passar dig, så återkommer vi och svarar vilken av tiderna som passar oss bäst. Har du någon fråga som du velat få svar på?


Vägledning per telefon

Föredrar du att prata med någon? Då avsätter vi en tid (de flesta telefontider finns utlagda i bokningskalendern) där vi pratas vid, samtidigt som du får Reiki. Under samtalet kan du få svar på flera frågor.

Vägledning per telefon passar dig som:

 • Hellre pratar än läser

Fördel med vägledning per telefon

 • Möjligheten att spinna vidare på frågor och ställa följdfrågor (ps. detta får du göra vid vägledning online också)

Obs. När Anna-Sofia känner in din energi behöver hon vara i tystnad. En vanlig fras är: ”Det där behöver jag känna in, jag kommer att vara tyst en liten stund.”

Vägledning per telefon passar extra bra för den som redan är avslappnad och i ett mottagande läge. Om du har många känslor och upplevelser inom dig som behöver komma upp blir det mer funktionellt (och kostnadseffektivt) om du tömmer din egen känslobägare på egen hand.


Boka telefontid
Boka telefontid

Årsläsning eller situationsläsning

För dig som går igenom stora förändringar, eller står inför vägskäl, kan en läsning över tid vara fördelaktig. Anna-Sofia gör årsläsningar eller läggningar för att göra det lättare för dig att se mönster, hitta kraft och hålla fokus. Årsläsningen/läggningen kommer i skrift, så du kan läsa om den flera gånger. Årsläsningen ger kontinuerlig styrka. Den hjälper oss att förbereda oss, så att vi är redo när möjligheterna visar sig. Läsningen gör oss medvetna om sådant som vi är på väg att missa, och som vi har fördel av att belysa. Den visar de utmaningar som uppstår när vi följer vårt hjärta, så att vi slipper ifrågasätta, och kan hålla fokus på det som är riktigt viktigt.

Årsläsningen/läsningen passar dig som:

 • Är på väg in i en förändring
 • Har stor ambition
 • Vill leva i kontakt med ditt högre jag och förverkliga dig själv

Läsningen passar inte dig som:

 • Vill veta detaljer (hårfärg, platser där ni träffas eller första bokstaven i personens namn)
 • Tycker att vem du ska träffa är viktigare än varför du träffat just den personen
 • Behöver snabba svar (välj hellre distansreiki och en fråga om så är fallet)

Fördelar med årsläsningen:

 • Med en läsning som sträcker sig över ett tidsspann är det lättare att se orsak och verkan
 • Du kan läsa den flera gånger
 • Den inspirerar dig när det går tungt

Läsningen tar en stund att göra då den kräver ett speciellt fokus. Om du har en fråga och vill ha ett snabbt svar är Reiki och andlig vägledning mer lämplig. Årsläsningen lämpar sig för de djupa, viktiga och ständigt återkommande frågorna. Leveranstid ca 2-4 veckor.


Jag vill beställa en läsning
 

Läsningen skickas som pdf till denna adress
Vad kan vi hjälpa dig med? Var har du kört fast? Ps. Ju mer detaljerad du är, desto mer detaljerat svar kan du få. Pris: 1 fråga, ca 1/2 a4 400 kr, Flera frågor/årsläsning/fördjupande situationsläsning ca 3-4 sidor 875 kr.
Detta är en bonus för de som gått Reiki. Reikienergin hjälper oss att lösa upp smärtor och sådant som håller oss tillbaka, så att det blir lättare för oss att bli den vi vill vara.
Har du en kampanjkod? Ange den här!


Det är DU som förverkligar dig själv

Varje dag skapar vi vår egen framtid genom våra tankar och handlingar. När du får en årsläsning visar den din väg till det din själ innerst inne längtar efter, och inte nödvändigtvis det mest troliga utfallet. Årsläsningen visar inte ”du kommer att möta en blond man”. Istället påvisar den vad den blonda mannen kommer att väcka för känslor inom dig, varför detta är så viktigt och hur du kan använda känslorna på ett uppbyggande sätt.

Andliga läsningar visar en ödestråd, alltså ett alternativ, bland många. Men det är du, och endast du, som kan veta vilken ödestråd du vill följa. Du har en oändlig mängd potential, men det kräver tid, engagemang och passion för att förverkliga sig själv. Du är perfekt precis som du är. Samtidigt längtar din själ efter utveckling. Det är du som väljer. Din fria vilja är absolut.

Ps. Kom ihåg att den som gör läsningen endast kan göra den utifrån sin egen erfarenhet. Det gör att det finns ”blinda områden” med sådant som är unikt för just dig. Varje läsning innehåller därför mer potential än vad som syns i läsningen. Se gärna läsningen som en ”lägsta nivå”.