Boka tid

Kom på Reiki och andlig vägledning

Är du i Luleå? Vill du komma på Reiki i våra fina lokaler?  Då är du varmt välkommen. Vardag eller helg? Vad passar dig bäst? Hitta din favorittid i bokningsprogrammet boka_tid-4-largeVåren 2019 är vi i Skellefteå en lördag i månaden i AuyrVedas lokaler på Östra Nygatan 91 (närheten av Bibo). Du hittar tiderna i bokningskalendern.

Ont om tider? Hör av dig till Anna-Sofia så hittar vi en lösning som passar just dig. 


Onlinevägledning och Reiki

Behöver du extraenergi eller har du en fråga som du vill få svar på? Hör av dig! Skicka ett sms, mail eller varför inte ett meddelande genom messenger. Vi återkommer så fort vi kan. Vi kan även avsätta en tid som passar dig extra bra.

Betalning på  400 kr sker via Swish eller direkt till bankgiro. Kvittot kommer till mailen.


Onlineutbildning i vår kunskapsbank

Här hittar du en länk till vår kunskapsbank. Vi tycker att alla människor har rätt till grundläggande kunskap som hjälper dem att förstå orsak och verkan. Hör gärna av dig om det uppstår frågor och funderingar.


Vill du gå kurs?

Hos Känsla kan du gå både fysiska Reikikurser och individuellt utformade Reikikurser online. Aktuella kursdatum i Luleå hittar du här. Priserna är detsamma oavsett om du går en fysisk kurs eller online. Du får gärna höra av dig med dina frågor och funderingar. Skicka ett mail, SMS eller hör av dig via messenger.


Alltid öppen för nya möjligheter

Du är alltid välkommen att höra av dig till Anna-Sofia för frågor, offertförfrågningar och andra funderingar. Skicka gärna sms eller mail då Anna-Sofia ofta är upptagen med kunder och kan vara svår att nå på telefon. Varmt välkommen.


Hitta hit

Vi håller till i centrala Luleå, i Kroppsbalans/The Power of Swedish Lapland lokaler på Stationsgatan 46 (det vita trähuset vid EFS-kyrkan, i backen upp mot Domkyrkan).Här håller vi även kurser och workshops. OBS! NY ENTRÈ! Gå in från gatan. Åker du lokalbuss kliver du av på Smedjegatan. Gångavstånd. ca 200 meter. Från länsbussen går du genom stan, ca 7 minuters promenadväg.Uppgifter

Inner Peace by Känsla AB

Telefon: 073 – 028 38 20

Mail: annasofia@kansla.nu

Facebook: Inner Peace by Känsla Facebook/innerpeacebyKansla

Fakturaadress: Professorsvägen 152A, 977 51 Luleå


Bilderna på hemsidan

Gillar du våra Reikibilder på hemsidan? Det är riktiga Reikibilder med riktiga Reikiutövare tagna efter en Reikutbildning. Fotografen är fantastiska Daniel Holmgren.


Vi ser framemot att höra ifrån dig! Välkommen till Känsla

Ps. Anything is possible with inner peace

Ps. På Känsla råder alltid fullständig sekretess. Du kan läsa mer i vår data- och sekretesspolicy.