Att vara Reikiförälder

När jag kom i kontakt med Reiki längtade jag efter ett eget barn, men jag hade inte fått något (än). Eftersom mitt barn skulle komma att få en ofantlig mängd Reikienergi (det blir liksom så om man lever tillsammans med en sådan som jag) törstade jag efter inspiration efter hur familjelivet skulle komma att se […]

Läs mer
Rösta på ditt favoritinlägg – vinn en läsning (värde 875 kr)

Är du intresserad av Reiki och andlig utveckling? Då kommer du att älska söndagsbloggen! Här skriver den erfarna Reikimaster Anna-Sofia Giese Vesterlund om information som hittills bara varit tillgänglig för hennes kurselever. Vilket är ditt favoritinlägg i söndagsbloggen? Rösta innan 29:e juli – vinn en andlig läsning (värde 875 kr)!

Läs mer
Den andliga gåvan

Meningen med livet är att hitta din andliga gåva. Livets syfte är att ge din andliga gåva till världen. Men vad är då en andlig gåva? Vår andliga gåva är något som vi instinktivt är intresserade av. Något som är viktigt för oss. Något medfött. Något som vi tar för givet. Men det är också något som ENDAST VI kan se, känna, höra eller förstå. Det är bara de som bär gåvan som känner igen den.

Läs mer
Är Reiki farligt?

Vill du veta något märkligt? När folk googlar på Reiki söker de inte efter Reikins positiva effekter. De söker inte ens inspiration av hur de ska använda Reiki. Istället är det en helt annan fråga som man söker svar på. Något som bottnar i rädsla. I denna artikel avslöjar jag hur det verkligen är. Utan att linda in någonting. Frågan folk söker svar på: Är Reiki farlig?

Läs mer
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial