Andlig vägledning

KUNSKAPER

SOM GÖR LIVET MER BEGRIPLIGT

Livet är som det är. Det är makalöst, magiskt och fullt av spännande historier och ögonblick. Men det kan också vara krävande och på alla sätt utmanande.

Allt liv är uppbyggt med hjälp av naturkrafter, vilka rör sig i förutsägbara mönster. När vi lär oss att se dessa mönster, upptäcker vi den logiska rytm som genomsyrar våra liv. Här på Inner Peace by Känsla får du lära dig se dessa orsak – verksam – samband.

Få andlig vägledning

Ge en man en fisk, och han äter för en dag
Lär en man att fiska, och han äter för en livstid

Ta vara på det som kommer till dig

Den andliga vägledningen på Inner Peace by Känsla är upplyftande och inspirerande. Den hjälper dig att se världen precis som den är och leva i den på ett sunt och uppbyggande sätt.

Andlig vägledning finns i allt vi gör. Den ligger i samtalet under Reikibehandlingen. Den finns genomsyrar alla utbildningar. Och du kan även få andlig vägledning i form av individuell läsning.

LÄS MER Själens innersta längtan och andlig vägledning >

Det är i motvind
och inte i medvind
som en drake flyger

Hej bästa Anna-Sofia! Vilken fantastisk läsning du gjort. Det känns  verkligen som om du har prickat rätt i hur jag känner, plus massor av bra tips och råd. Samt har du kunnat förklara vidare i nya ytterligare aspekter och förklaring i de saker som jag känt. Tusen tusen TACK!
ULRIKA

INSPIRERAS i bloggen >

Beställ läsning

Läsningen skickas som pdf till denna adress
Vad kan vi hjälpa dig med? Var har du kört fast? Ps. Ju mer detaljerad du är, desto mer detaljerat svar kan du få. Pris: 1 fråga, ca 1/2 a4 400 kr, Flera frågor/årsläsning/fördjupande situationsläsning ca 3-4 sidor 875 kr.
Detta är en bonus för de som gått Reiki. Reikienergin hjälper oss att lösa upp smärtor och sådant som håller oss tillbaka, så att det blir lättare för oss att bli den vi vill vara.
Har du en kampanjkod? Ange den här!


LÄS MER andliga läsningar >

Om du vill förstå universum
tänk energifrekvens och vibration
Nicola Tesla

Se det som påverkar dig