Andlig läsning

Hjälper dig där du är just nu

Den andliga vägledningen hjälper dig i områderna må bra, karriär, stress och relationer. Genom att sätta ord på det som är dolt för blotta ögat blir det lättare att förstå vad som händer, varför och vad du kan göra istället.

Andlig vägledning är ett komplement till Reiki. Reikin är alltid komplett i sig själv.

Änglakort
Du kan få läsning under behandling eller i skrift med hjälp av änglakort.

Fråga – och du får svar

Du få en läsning för ett år (årsläsning) eller en situationsläsning där vi fördjupar oss i en fråga och ser den i olika perspektiv (ingången beror förstås av din fråga. En kort läsning ger svar på en fråga. Under behandling får du ställa hur många frågor du vill…

Vårt liv formas inte bara över vad som kommer till oss, utan genom hur vi hanterar det.

Läs Svårt – men ödesskiftande >

Läs Själens innersta längtan >

Så får du din profetia att slå in >

Läsa om, och om, igen

Den andliga vägledningen på Inner Peace by Känsla är upplyftande och inspirerande. Den hjälper dig att se världen det som finns runt dig just nu, men är osynligt för blotta ögat. Vägledningen hjälper dig att se världen precis som den är och leva i den på ett sunt och uppbyggande sätt.

Många beställer en andlig vägledning för att få en skrift som de kan läsa om, och om igen.

Vi kan även spela in din behandling på skiva så du kan lyssna hemma hur många gånger du vill. Säg till i början av din behandling.

Tack! Enormt tack!
Nu har jag tagit in din läsning, processat den och till slut sammanfattat 2020 i en del stödord och i en önskelista, på samma sätt som jag gjorde förra året.

Jag har den alltid med mig. Tar fram den då och då, ibland när jag är låg och ledsen, ibland bara för att kolla in riktningen. Som en karta, en handlingsplan eller kanske som minnesanteckningar från ett utvecklingssamtal.
😄

Dels kan jag jämföra med förra årets sammanställning och önskelista med årets och bara den biten är så värdefull. Vad jag har utvecklats! Vad långt jag har kommit!

Men, den inspiration jag får av att läsa dina ord, bara för första kvartalet; det är större än allt. Som att någon verkligen känner mig, förstår mig, ser in i min själ och in i det innersta djupet av mitt hjärta. Det är exakt så det är! Och det får mig verkligen att tro på mig, att känna att det jag gör är rätt!

Årsläsningen har kommit att bli en av mina viktigaste investeringar.

Tack ❤

PIA JÄGARE, SUPERSTAMMIS

Så otroligt stark läsning! Helande att bara läsa den…
LIV

Energibindningar ska ge win-win >

Årsläsning eller situationsläsning

För dig som går igenom stora förändringar, eller står inför vägskäl, kan en läsning över tid vara fördelaktig. Anna-Sofia gör årsläsningar eller läggningar för att göra det lättare för dig att se mönster, hitta kraft och hålla fokus. Årsläsningen/läggningen kommer i skrift, så du kan läsa om den flera gånger. Årsläsningen ger kontinuerlig styrka. Den hjälper oss att förbereda oss, så att vi är redo när möjligheterna visar sig. Läsningen gör oss medvetna om sådant som vi är på väg att missa, och som vi har fördel av att belysa. Den visar de utmaningar som uppstår när vi följer vårt hjärta, så att vi slipper ifrågasätta, och kan hålla fokus på det som är riktigt viktigt.

Årsläsningen/läsningen passar dig som:

 • Är på väg in i en förändring
 • Har stor ambition
 • Vill leva i kontakt med ditt högre jag och förverkliga dig själv

Läsningen passar inte dig som:

 • Vill veta detaljer (hårfärg, platser där ni träffas eller första bokstaven i personens namn)
 • Tycker att vem du ska träffa är viktigare än varför du träffat just den personen
 • Behöver snabba svar (välj hellre distansreiki och en fråga om så är fallet)

Fördelar med årsläsningen:

 • Med en läsning som sträcker sig över ett tidsspann är det lättare att se orsak och verkan
 • Du kan läsa den flera gånger
 • Den inspirerar dig när det går tungt

Läsningen tar en stund att göra då den kräver ett speciellt fokus. Om du har en fråga och vill ha ett snabbt svar är Reiki och andlig vägledning mer lämplig. Årsläsning/situationsläsning lämpar sig för de djupa, viktiga och ständigt återkommande frågorna. Leveranstid ca 2-4 veckor.

När jag läste min årsläsning första gången förstod jag ingenting och tyckte inte jag kunde utläsa så mycket från den. Under året som gått har den ena polletten efter den andra trillat ner och det är skrämmande träffande hur väl det stämt in. Fast jag inför kvartalen tänkt -jamen det här kan ju ändå inte ha någon substans eller uppstå 😉 så har jag bara kunnat konstatera att – jamen det hade det ju 😉
Jag vill väldigt gärna att du gör en ny årsläsning för 2020😊
Theresa

Exempel på läsningar

 • Vad är det viktigaste för mig just nu?
 • Hur ska jag ta mig vidare?
 • Vad är det som håller mig tillbaka?
 • Vilket syfte har den här relationen?
 • Årsläsning
 • Vägval

Ja – jag vill ha en läsning

Beställ läsning

Läsningen skickas som pdf till denna adress
Vad kan vi hjälpa dig med? Var har du kört fast? Ps. Ju mer detaljerad du är, desto mer detaljerat svar kan du få. Pris: 1 fråga, ca 1/2 a4 400 kr, Flera frågor/årsläsning/fördjupande situationsläsning ca 3-4 sidor 875 kr.
Du får ett sms före och efter ditt Reikiskick
Detta är en bonus för de som gått Reiki. Reikienergin hjälper oss att lösa upp smärtor och sådant som håller oss tillbaka, så att det blir lättare för oss att bli den vi vill vara.
Har du en kampanjkod? Ange den här!

Det är DU som förverkligar dig själv

Varje dag skapar vi vår egen framtid genom våra tankar och handlingar. När du får en årsläsning visar den din väg till det din själ innerst inne längtar efter, och inte nödvändigtvis det mest troliga utfallet. Årsläsningen visar inte ”du kommer att möta en blond man”. Istället påvisar den vad den blonda mannen kommer att väcka för känslor inom dig, varför detta är så viktigt och hur du kan använda känslorna på ett uppbyggande sätt.

Andliga läsningar visar en ödestråd, alltså ett alternativ, bland många. Men det är du, och endast du, som kan veta vilken ödestråd du vill följa. Du har en oändlig mängd potential, men det kräver tid, engagemang och passion för att förverkliga sig själv. Du är perfekt precis som du är. Samtidigt längtar din själ efter utveckling. Det är du som väljer. Din fria vilja är absolut.

Ps. Kom ihåg att den som gör läsningen endast kan göra den utifrån sin egen erfarenhet. Det gör att det finns ”blinda områden” med sådant som är unikt för just dig och den som gör läsningen saknar. Varje läsning innehåller därför mer potential än vad som syns i läsningen. Se gärna läsningen som en ”lägsta nivå”.

Hej bästa Anna-Sofia! Vilken fantastisk läsning du gjort. Det känns  verkligen som om du har prickat rätt i hur jag känner, plus massor av bra tips och råd. Samt har du kunnat förklara vidare i nya ytterligare aspekter och förklaring i de saker som jag känt. Tusen tusen TACK!
ULRIKA

Jag har årsläsningen vid mitt nattduksbord, tillgänglig att läsa om och om igen, och den har stämt på mig, beställer en ny för nästa år💖
Margareta

Jag vill läsa mer om andlig utveckling

Vad är Reiki?