Andlig vägledning

Lär dig att se det som påverkar dig, men som är osynligt för blotta ögat

Den andliga vägledningen genomsyrar allt som vi gör på Inner Peace by Känsla. Den ligger i samtalet i varje behandling. Den ligger i utbildningsmaterialet när du går Reikikurs. Och du kan även beställa en egen läsning.

Själens innersta längtan >

Läsning för dig!

Läsa om, och om, igen

Den andliga vägledningen på Inner Peace by Känsla är upplyftande och inspirerande. Den hjälper dig att se världen det som finns runt dig just nu, men är osynligt för blotta ögat. Vägledningen hjälper dig att se världen precis som den är och leva i den på ett sunt och uppbyggande sätt.

Många beställer en andlig vägledning för att få en skrift som de kan läsa om, och om igen.

Vi kan även spela in din behandling på skiva så du kan lyssna hemma hur många gånger du vill. Säg till i början av din behandling.

Djupgående helande tar tid >

Ibland måste vi tappa det som är viktigast >

BOKA BEHANDLING >

Hej bästa Anna-Sofia! Vilken fantastisk läsning du gjort. Det känns  verkligen som om du har prickat rätt i hur jag känner, plus massor av bra tips och råd. Samt har du kunnat förklara vidare i nya ytterligare aspekter och förklaring i de saker som jag känt. Tusen tusen TACK!
ULRIKA

När jag gör läsningar letar jag efter vad din själ innerst inne längtar efter, och vad som händer då. Det är en slags förhandstitt, så att du får ta del av en alternativ färdrutt. Jag tycker att en andlig vägledning ska vara genomdränkt av positiv energi och hjälpa en att se tillvaron ur ett uppbyggande perspektiv.
ANNA-SOFIA på Inner Peace by Känsla

Fyra anledningar till varför får själ vill utvecklas andligen >

Det viktiga är hur vi hanterar det som kommer till oss

Så det viktiga är inte bara vad vi har. Utan hur vi hanterar det. När vi lärt oss de färdigheter som vi behöver läsa oss, då kommer livet att kunna ge oss mer möjligheter. Vårt liv formas inte bara över vad som kommer till oss, utan genom hur vi hanterar det.

Det viktiga är hur vi hanterar det som kommer till oss...

Varje gång vi får Reiki sätts vi i kontakt med vårt eget högre jag.

Ja vi har ett öde, ett karma som är förutbestämt och bygger på våra gener och det som hänt under vår uppväxt.
Men vi kan helas, alltså lösa upp vårt karma.
Hur livet börjar är ödesbestämt. Hur det slutar är upp till oss!

ANNA-SOFIA Inner Peace by Känsla

Energibindningar ska ge win-win >
INSPIRERAS i bloggen >

Årsläsning eller situationsläsning

För dig som går igenom stora förändringar, eller står inför vägskäl, kan en läsning över tid vara fördelaktig. Anna-Sofia gör årsläsningar eller läggningar för att göra det lättare för dig att se mönster, hitta kraft och hålla fokus. Årsläsningen/läggningen kommer i skrift, så du kan läsa om den flera gånger. Årsläsningen ger kontinuerlig styrka. Den hjälper oss att förbereda oss, så att vi är redo när möjligheterna visar sig. Läsningen gör oss medvetna om sådant som vi är på väg att missa, och som vi har fördel av att belysa. Den visar de utmaningar som uppstår när vi följer vårt hjärta, så att vi slipper ifrågasätta, och kan hålla fokus på det som är riktigt viktigt.

Årsläsningen/läsningen passar dig som:

 • Är på väg in i en förändring
 • Har stor ambition
 • Vill leva i kontakt med ditt högre jag och förverkliga dig själv

Läsningen passar inte dig som:

 • Vill veta detaljer (hårfärg, platser där ni träffas eller första bokstaven i personens namn)
 • Tycker att vem du ska träffa är viktigare än varför du träffat just den personen
 • Behöver snabba svar (välj hellre distansreiki och en fråga om så är fallet)

Fördelar med årsläsningen:

 • Med en läsning som sträcker sig över ett tidsspann är det lättare att se orsak och verkan
 • Du kan läsa den flera gånger
 • Den inspirerar dig när det går tungt

Läsningen tar en stund att göra då den kräver ett speciellt fokus. Om du har en fråga och vill ha ett snabbt svar är Reiki och andlig vägledning mer lämplig. Årsläsning/situationsläsning lämpar sig för de djupa, viktiga och ständigt återkommande frågorna. Leveranstid ca 2-4 veckor.

Exempel på läsningar

 • Vad är det viktigaste för mig just nu?
 • Hur ska jag ta mig vidare?
 • Vad är det som håller mig tillbaka?
 • Vilket syfte har den här relationen?
 • Årsläsning
 • Vägval

Beställ läsning

Läsningen skickas som pdf till denna adress
Vad kan vi hjälpa dig med? Var har du kört fast? Ps. Ju mer detaljerad du är, desto mer detaljerat svar kan du få. Pris: 1 fråga, ca 1/2 a4 400 kr, Flera frågor/årsläsning/fördjupande situationsläsning ca 3-4 sidor 875 kr.
Detta är en bonus för de som gått Reiki. Reikienergin hjälper oss att lösa upp smärtor och sådant som håller oss tillbaka, så att det blir lättare för oss att bli den vi vill vara.
Har du en kampanjkod? Ange den här!

Det är DU som förverkligar dig själv

Varje dag skapar vi vår egen framtid genom våra tankar och handlingar. När du får en årsläsning visar den din väg till det din själ innerst inne längtar efter, och inte nödvändigtvis det mest troliga utfallet. Årsläsningen visar inte ”du kommer att möta en blond man”. Istället påvisar den vad den blonda mannen kommer att väcka för känslor inom dig, varför detta är så viktigt och hur du kan använda känslorna på ett uppbyggande sätt.

Andliga läsningar visar en ödestråd, alltså ett alternativ, bland många. Men det är du, och endast du, som kan veta vilken ödestråd du vill följa. Du har en oändlig mängd potential, men det kräver tid, engagemang och passion för att förverkliga sig själv. Du är perfekt precis som du är. Samtidigt längtar din själ efter utveckling. Det är du som väljer. Din fria vilja är absolut.

Ps. Kom ihåg att den som gör läsningen endast kan göra den utifrån sin egen erfarenhet. Det gör att det finns ”blinda områden” med sådant som är unikt för just dig och den som gör läsningen saknar. Varje läsning innehåller därför mer potential än vad som syns i läsningen. Se gärna läsningen som en ”lägsta nivå”.

LÄS Reikikurser >

BOKNINGSSIDAN >

LÄS Inner Peace >

Vår innersta längtan är viktigaste vi har när vi arbetar med oss själv och helande. För vad spelar det för roll vad som händer, om vi ändå inte vill ha det?