Reiki är en fantastisk helandemetod som hjälper din kropp att läka sig själv. Reikin har så många funktioner att folk har svårt att tro på det. Här kommer en lista med fyra olika punkter som Reikin hjälper till med. Det här händer alla, redan från första behandlingstillfället.

Får dig att slappna av

Är din kropp på helspänning? Är du stel och spänd? Är det svårt att få tankarna att sluta snurra? Reikienergin skapar en genväg till det djupavslappnande tillståndet, vilket är samma djupavslappnade tillstånd som man strävar efter bland annat med tekniker som meditation, mindfulnes och yoga. Med Reiki kommer avslappningen inifrån.

Fyller dig med energi

Trött och energilös? Reikienergin fyller dig med kraft. Till och med ordet i sig betyder energi. Rei = universiell och Ki = livsenergi.

Visar dig vem DU är

Reikienergin har en egen intelligens. Reiki sätter alltid mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag. Många som söker sig till Reikin känner att de har tappat bort sig själv. Med Reikienergin landar du i dig själv och den längtan som du burit alltid med dig.

Glädje och lättnad

Efter en Reikisession upplever många glädje och lättnad. Tillståndet kan hålla i sig i flera veckor.

Över tid, när du fått Reiki flera gånger under en ganska kort tid, kan behandlingen röra upp tankar, känslor och minnen. Om, och när, detta sker är det för att hjälpa dig att få bort roten till problemet. Det handlar om helande på orsaksnivå.

Är Reiki farligt? >

När du släppt taget om det jobbiga på insidan, och får känna det inre lugnet som sprider sig efteråt, då kommer du att tycka att det är fullständigt värt det! Några känslomässiga dagar/veckor är en liten investering i jämförelse med att behöva bära runt på det jobbiga i resten av livet. Det är fullt möjligt att få leva livet i lugn och harmoni, även om förutsättningarna varit kämpiga. Reiki är en av vägarna.

LÄS MER om helande på orsaksnivå

Skriven av AnnaSofia